Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Igen, drasztikusan, teljesen kilövi az adott alkalmazást. Akkor jó, ha teljesen le akarod állítani, vagy egyes programok először megesznek 20-30 Mb-ot, és következő indításnál már kevesebbet. Na ez ilyenkor pont jól jön, mert nem kell a telefont újraindítani, csak a programot kilövöd, majd újra elindítod.
De pl. böngészőnél, ahol folytatod később a munkamenetet, ott nem szabad, mert ilyenkor szvsz elvesznek a megnyitott oldalak.
Hogy érted, hogy felmerül, hogy fut-e egyáltalán? Olyan kevés alkalmazást látsz a feladatkezelőben?(#23400) whitedrago: Én sem láttam még ilyet. Egyetértek a kollégával, wipe data, wipe cache, dalvik cache, rom telepítés előtt, és wipe cache és dalvik rom telepítés után. Esetleg lehet, hogy valamelyik programod okozza a hibát?
MÁS: [ROM] CM10 Sister Jelly Bean V3.12 | Defy / Defy+ | 16/03/2013 (LM.)
Múltkor volt linkelve egy korábbi verziója. Tegnap láttam, nagyon megörültem neki, olvasva a leírást: Sevenrock 01.17-es CMX-re alapul, tweakekkel felturbózva. Gondoltam, tök jó lehet, de elolvastam a kommenteket. Nagyon sokaknak előjött egy olyan bug, hogy nem lehet sms-t küldeni. Először egy tiszta QCMX-et kell feltenni, és utána ezt, akkor már jó az sms állítólag. De ezen kívül többeknek fagy a rom, illetve valami hálózati hibájuk is van, valakinek meg a mobiladatot is dobálja.Úgy látszik, ezeknek a tweakeknek nagyon komoly áruk van. Sajnos ezt nagyon elrontották a tweakekkel. Aromával kellett volna megcsinálni, és akkor ki lehetne szűrni, melyik tweak okoz bugot.
Egyébként azt írta valaki a fagyásra, hogy az alap rommal is ez van. Lehet, hogy a 01.17-es Sevenrock-ra gondol, mert az az alapja... De más nem panaszkodott erre a tiszta Sevenrock-verzióban. Szóval reméljük nem a Sevenrock-féle rom okozza a fagyást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest