- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem Saturnos van, tavaly elromlott, megjártam én is a magyar MediaMarktot, de pár nap múlva visszaküldték, hogy mégsem tudják gariztatni. A magyar szervíz el sem vette, mert német. Eddig a rossz hír.
Ami jó, hogy visszaküldöd a német motorola szervíznek, leírod egy papírra mellé mi a baja, hová küldjék vissza, stb. Nekem egy hét múlva vissza is ért, alaplapcserét írtak rá, új IMEI számot kapott, de annyira nem látszik rajta javítás, hogy elképzelhető, hogy egy új készüléket kaptam
. Mindez tavasszal volt, jövő májusig még garanciás.
Üdv
Ati
-
ghiottone
nagyúr
MM-nekem egy Saturnos S9 garanciális ügyintézésére ezt írták nekem -ma:
"Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a garanciális ügyintézésre bármely áruházunkban van lehetőség. A javításhoz szükséges a számla, a jótállási jegy a készülék és minden gyári tartozék.
További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére!
Üdvözlettel:
Fükő Zoltán
Media Markt Online Ügyfélszolgálat"Amúgy én azt javasolnám, hogy a lenovo ügyfél-szolgálattal vedd fel a kapcsolatot. Én is angolul írtam nekik anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest