- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem Saturnos van, tavaly elromlott, megjártam én is a magyar MediaMarktot, de pár nap múlva visszaküldték, hogy mégsem tudják gariztatni. A magyar szervíz el sem vette, mert német. Eddig a rossz hír.
Ami jó, hogy visszaküldöd a német motorola szervíznek, leírod egy papírra mellé mi a baja, hová küldjék vissza, stb. Nekem egy hét múlva vissza is ért, alaplapcserét írtak rá, új IMEI számot kapott, de annyira nem látszik rajta javítás, hogy elképzelhető, hogy egy új készüléket kaptam
. Mindez tavasszal volt, jövő májusig még garanciás.Üdv
Ati
-
ghiottone
nagyúr
MM-nekem egy Saturnos S9 garanciális ügyintézésére ezt írták nekem -ma:
"Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a garanciális ügyintézésre bármely áruházunkban van lehetőség. A javításhoz szükséges a számla, a jótállási jegy a készülék és minden gyári tartozék.
További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére!
Üdvözlettel:
Fükő Zoltán
Media Markt Online Ügyfélszolgálat"Amúgy én azt javasolnám, hogy a lenovo ügyfél-szolgálattal vedd fel a kapcsolatot. Én is angolul írtam nekik anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Mindez tavasszal volt, jövő májusig még garanciás.