- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1720 üzenetére
"Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. "
De, kifizetik. Én részletre vettem és kifizették az addig befizetett részleteket. Abból vettem a Euronicsban egy Z Play-t. Az egésznek így utólag örülök, hiszen a Play semmiben nem rosszabb a Z-nél, sebességben nem vettem észre semmi különbséget (nem igazán játszom), azonban az addig igen csekélyke üzemidő a többszörösére nőtt a Play izmos akksija révén.
Tovább én aktívan használom a Hasselblad fényképezőgép modult, ami Z alatt már szinte használhatatlan volt, mert többek között 50% töltöttség alatt már nem lehetett használni az utóbbi időben és valljuk be a Z ezt a szintet elég hamar eléri. A Play esetében pár %-os töltöttség esetén is tudok vele fotózni.
Igazából így visszatekintve semmiben nem látom jobbnak a Z-t, az én használati szokásaim mellett a Play egy sokkal használhatóbb telefon. Egyedül a fém hátlapot hiányolom, habár a Play üveg hátlapja meg szebb.
Még valamit... a Telekom a visszavásárlás során szenvedett egy sort a hozzáadott JBL modul miatt, hogy azt vissza kell adjam vagy sem.. de aztán némi ráhatással, rájöttek, hogy az promóciós ajándék volt akkor, így az nálam maradhat
Így nehogy hagyjad magad
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Hardcore café
- Nyaralás topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged