Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz
üzenetére
"Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. "
De, kifizetik. Én részletre vettem és kifizették az addig befizetett részleteket. Abból vettem a Euronicsban egy Z Play-t. Az egésznek így utólag örülök, hiszen a Play semmiben nem rosszabb a Z-nél, sebességben nem vettem észre semmi különbséget (nem igazán játszom), azonban az addig igen csekélyke üzemidő a többszörösére nőtt a Play izmos akksija révén.
Tovább én aktívan használom a Hasselblad fényképezőgép modult, ami Z alatt már szinte használhatatlan volt, mert többek között 50% töltöttség alatt már nem lehetett használni az utóbbi időben és valljuk be a Z ezt a szintet elég hamar eléri. A Play esetében pár %-os töltöttség esetén is tudok vele fotózni.
Igazából így visszatekintve semmiben nem látom jobbnak a Z-t, az én használati szokásaim mellett a Play egy sokkal használhatóbb telefon. Egyedül a fém hátlapot hiányolom, habár a Play üveg hátlapja meg szebb
.Még valamit... a Telekom a visszavásárlás során szenvedett egy sort a hozzáadott JBL modul miatt, hogy azt vissza kell adjam vagy sem.. de aztán némi ráhatással, rájöttek, hogy az promóciós ajándék volt akkor, így az nálam maradhat
Így nehogy hagyjad magad 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.