- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ennek a listának már több értelmét látom a "sima" top500-assal szemben
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz #06658560 #12 üzenetére
Végig néztem az előadást, de pont a lényeges részt nem taglalták komolyabban és akkor jött be a Japán kutató, akinek az angolja már túl nagy kihívást jelentett nekem. Annyit vettem ki, hogy a tervezett processzor nem univerzális felhasználásra való, hanem kombinatorikai problémákra, de olyan feladatok esetén szárnyal. Még ha túloztak is, a 17.000x -es sebesség nagyon ütős és ahogy mondták is, elég sok területen bevethető lesz. Ja és nehéz programozni, szóval azon még dolgoznak egy valódi quantum számítógépes csapattal.
Ha bejön és kész lesz, gondolom valamilyen nem univerzális gyorsítókártyaként kerülhet a piacra.
Amúgy ez a Dr. Joseph Reger nagyon szimpatikus, jól magyaráz és látni lehet, hogy nem csak elmondja, de érti is, ami azért ritka a vezetőknél. Mondjuk nem is CEO, hanem CTO.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogy ebből a Fujitsu chipből lesz-e valami: [link]
Még nem volt időm végignézni, de szerencsére számomra is érthető angolt "használnak"
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Vektast
aktív tag
Hmmm fura nekem az a 14.x Gflop...Az RX 480-as 5.8 Tflop-ot tud és 140wattot eszik vagyis 43 Gflop/watt a hatékonysága. Hogyis van ez? 🤔
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
bteebi
veterán
Minden bizonnyal igen. Nagyban számít csak igazán az energiahatékonyság... Mondjuk érdekes lenne utánaszámolni, hogy egy év alatt vajon mennyi pénzt lehet megspórolni a kisebb fogyasztással, és az a design life alatt mekkora összeg a bekerülési költséghez képest. Egyúttal az is érdekes lenne, hogy vajon mennyit mennek PEAK-ben, és átlagosan a teljesítményük mekkora hányadát használják ki.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Z_A_P
addikt
Es ide kene betorni az EPYC / MI25(VEGA) parosnak...nem egyszeru...
Kivancsi vagyok valaha a jovoben benne lesz ez a top-10-ben egy ilyen rendszer.OK
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo P520: Intel Xeon W-2140 (8/16T - 4.2GHz)/ 64GB 2666MHz DDR4 ECC / 512GB NVMe / W11 Pro / ÁFÁs
- Dell T3630: Intel Core i7-8700, (6/12T 4.60GHz), 32GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Intel 630, W11, ÁFÁs
- Eladóvá vált szeretett Ryzen Project
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2650 v4 (24/48mag) 64GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- HP DL380 G9 24x SFF: 2x Intel Xeon E5-2650 v4, 128GB - 768GB DDR4 ECC, P440 2GB, ÁFÁs