Új hozzászólás Aktív témák
-
zapkorte
tag
Én speciel csak örülök, ha a hulladékkonténerből visszapecázott lomok nem lepik el a hardverprót. Szeretek használt cuccokat venni... de leginkább csak tulajdonostól, aki előtte legalább néhány hónapig használta a cuccot, és biztos benne, hogy nincs rejtett hibája. Mert azért vannak esetek... én is vittem már a hulladékkonténerbe "néha lefagy" típusú dolgokat, amelyeket nem lett volna képem rásózni senkire, még nagyon olcsón sem, még a fennálló hiba ismertetésével sem, mert tudtam, hogy az illetőnek csak bosszúsága lett volna vele, és még az is lehet, hogy továbbpöckölte volna egy harmadik személynek, aki szintén csak idegeskedett volna a vacakkal... az ilyen dolgokat ki kell vonni a forgalomból, ne járjanak körbe drága postaköltségért! Ez becsületbeli kérdés. Ami használható, csak meguntam, azt meghirdetem, eladom, mert annyival is csökken a veszteség, de ami szemét, az szemét, el kell engedni, mindenkinekjobb úgy. Volt példul egy HP switchem, ami azt tudta, hogy fél év alatt kipurcant benne egy elkó, mindig ugyanaz, és elkezdett idegesítően fütyülni. Kicseréltem egyszer, elhallgatott, ment fél évig... á, biztos valami selejt gyártmányt tettem bele, veszünk másfélét... megint ment fél évig, majd elkezdett fütyülni. Kicseréltem harmadszor is... mondanom sem kell. Negyedszer nem cseréltem ki, hanem úgy bevágtam az e-hulladékos konténerbe, hogy csak úgy puffant. Annak ott a helye. Te örülnél, ha valaki kiguberálná, és eladná mondjuk neked, mint működő cuccot? Én köszönöm, kihagynám az ilyen örömöket.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Suzuki topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest