Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Domi_Jani #11 üzenetére
hat pedig nekem is albacompos gepem van (Mitac 8207D tisztesseges neven) es nekem ezzel megy.pont egy par napja raktam fel a 8.12 t ezzel a megoldassal.
elkezdtem telepiteni a telepitovel. ekkor kiirta hogy nem talal megfelelo drivert. es utana meg manualisan frissitettem a drivert. ott megadtam hogy ne keressen en valasztom ki aztan megadtam a konytarat es kivalasztottam abbol a rengeteg tipusbol az x1600 az drivert(amihez nem volt markanev irva). -
ityam
őstag
ha mar eltertunk az nvidia kartyaktol akkor szolok hogy az en notimban mobility x1600 van amihez fel lehet rakni ugy a sima drivert hogy driver frissitesnel azt mondom hogy ne legyen kereses hanem en valasztom ki es ott kivalasztom a konytarat ahova kicsomagoltam a normal drivert(elkezdett telepitesnel ahova kicscomagolta) es ott kivalasztottam hogy az x1600 as drivert rakja fel.nyafogott hogy ez nem lesz jo de jo es tokeletesen mukodik. nem kell itt moddolgatni.
mondjuk azt nem tudom hogy mas atinal is mukodik e vagy sem de az enyimnel megy. es nem lennek meglepodve ha az nvidianal is mukodne ez a valtozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest