- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
enginev3.0 #80 üzenetére
Hálózatvédelem.
Vezetékes net esetében ezt már a múlt évtized elején lejátszották, így már főképp sávszélesség a vásárolt adat... (igen ott is vannak túlzott felhasználós megkötések)
Mobilnet esetében most ott járunk, hogy nem a sávszél a lényeges pont - ergo nem 3 megabites vagy 10 megabites mobilnetet vásárolsz, hanem x MB-GB adatmennyiségűt...
Mindemellett visszatérve a témához. A T-mobile inkább a hívószámkijelzést tenné alapértelmezett és free szolgáltatássá az utólag fizetők esetében...
Én is jobban szeretem, ha tudom, mi aktív az előfizetésemen, bár tény, hamar észre lehet venni egy ilyen alattomos beállítást kaptam a nyakamba.Mindenképp javaslom, hogy mindenki tisztázza, milyen szolgáltatások aktívak az előfizujukon.
(jah, nekem két mobilnetem van, és jelenleg egy okostelefonom sincs
A kisebbik csomag GPRS WAP szolgáltatás, ami pont arra elég, hogy néha Track ID-vel beazonosítsak zeneszámokat, Opera Minivel böngésszek pár oldalt, ha épp úton vagyok.
A másik netem "rendes" Vodafone mobilnet. Abból is az alap, 2 gigás. Ezt alapesetben egy másik mobilban használom - nagyobb, érintőkijelző, szintén Opera mini - illetve ha úton vagyok, akkor Huawei Vodafone Stick-kel a notimban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest