Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPiotr
csendes tag
Pár hónapja vettem a10 6700as konfigot GPU nélkül 8GB 1866os memóra társaságában. Napi 10++ órákat játszok/filmet nézek/dolgozok/stb gép előtt. 2x cryengine2 game fut ablakban mindig 1440x900ba/safe mode, mellettük simán végigtoltam dead space/batman sorozatot 1440x900 full képernyőn max részletességgel, de mentek full hd-be is (mediumon), miközben a gép fogyasztása (monitorral(24') 5.1 rendszerrel routerrel meg mindennel) 150W alatt van (fogyasztásmérővel mérve, terhelés alatt). Persze sem a CPU sem az IGP rész nem tartozik az élmezőnyhöz, én tökéletesen elvagyok vele.
Kaveri felhozatalt nagyon várom, valószínűleg váltás lesz ha mérséklődik az áruk. TrueAudio + konfigurálható TDP nagyon jól hangzik, mantle is nagy durranás lehet, a teljesítményt meg nem lehet behatárolni perpill SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hozza a kötelezőt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest