- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Nem tudok ilyen összehasonlításról, mivel a pfSense csak az OS, van aki felcsapja egy régi gépre és ingyen megvan a profi router/tűzfal, vagy ilyen kisgépre, amit ha kedved van áttelepítesz mondjuk szervernek, mert megteheted, nagyobb cégeknél meg simán virtualizálnak belőle többet, és megvan oldva a redundancia, ingyen. Melyikkel hasonlítanád össze?
A Mikrotiknál kapsz egy hardvert, aztán ha valami nem elég, hiányzik, vehetsz másikat.. ezt akartam elkerülni. -
Serricon
senior tag
Random kinéztem most egy Mikrotikot, ~40k-ért 680mhz-es cpu, 256MB RAM, 128MB flash, 16w.
Ebben meg jelenleg 2x 1.86GHz CPU, 4GB RAM, 64GB SSD, ~13w.
Szerintem pár kört ráver a Mikrotikra..Abban igazad van olcsóbban is kijött volna, írtam is a végén, hogy a ház/táp kombón lehetett volna spórolni, de nekem jobban bejött a Pico cucc, nem bántam meg.
Elsőre tudom kicsit overkill-nek tűnik, de 1-2 extra csomagnál, beraksz pár pipát itt-ott, és hipp-hopp azt veszed észre, hogy elfogyott a hardver. Végső megoldást akartam..
Új hozzászólás Aktív témák
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest