- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Ha ujraindítom, akkor utána gyorsanbb lesz, ugyanolyan gyors, mint amikor fel lett telepítve, tehát egy szimpla reboottól magára talál, ugyanezt tapasztaltam akkor is, amikor Ipcop volt fent, szintén free bsd alapokon, hogy a kernel verzió melyiknél magasabb, azt nem tudom.
Használtam még az Ipfire-t is, szintén ez volt a helyzet, ott annyira belassult, hogy volt hogy resetelni kellett a gépet, de azzal más gond is volt, pl, cashelte a torrent tracker adatokat, és lesz**rta a kivétel listát, így ment a sülyesztőbe, pedig az ipcoptól jobb szolgáltatásai vannak, és valamivel gyorsabb is nála, de komoly gondok vannak vele, lehet, hogy egy későbbi változatban majd javítják.
Nem értem, hogy miért van, win alatt az ssd száguld, nincs semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest