Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #257 üzenetére
Az SSD émben van Trim is és valami más is.
Igazából jelenleg parlagon van az SSD nincs benne semmiben sem, de valahogy úgy érzem, hogy luxus lenne egy tüzfalban egy 64 gigásat használni.
Esetleg ha tudok bele szerezni egy 32 est, mert elnvégre még a squidnek is, akár egy 10 gb hely is elég lehet.
Figyelembe véve hogy nálunk a cégnmél az ISA server 5 GB on garázdálkodhat.Egy olyan 120 as 2,5 colos hdd ét sikerült szerezni bele, nem került semmiben, mert az eszköz elromlott a kollega meg kidobta a nagy kukából szedtem ki, és kimentettem a hdd ét belőle.
Semmi hangja nincs.
A 2,5 colos hdd kének meg az állandó fej parkolás lehet a halála, bár ez egy laptopban is bekövetkezne.Most fel fogom, írni minden beállítását,
És majd az ssd ről is bebootolva beállítom ugyanezeket, és tesztelem úgy is.
Hiszen a net sebessége nem függhet tőle.Vagy a qos t sikerült jobban beállítani, nem tudom.
-
cstommy
csendes tag
válasz
Serricon #257 üzenetére
Így igaz, mindenképpen gyorsabnak kéne lennie az SSD-nek (nem is kicsit)
Nekem is 3 SSD-m van itthon 2 TRIMes, és egy régi első szériás Kingston ami még a TRIM elött jött ki.
Erre vagy 20-30 alkalommal tettem fel különböző OS-eket (win xp-től 8-ig, sokféle Linuxot, és pár alternatív cuccot) és rengeteg csomagot is telepítettem a linuxokra (ezt ugye egy TRIM mentes SSD-nek nem kéne szeretni a kis ideiglenes fájlocskák miatt),
DE az SSD még most 3 év után (amiből 1,5-2 év aktív win7 használat volt) is 100%osan működik.
Vannak még csodák a világon
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DOOM - The Dark Ages
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest