Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz
tonermagus #26405 üzenetére
A modpackok kissé zártabbak, persze abba is bele lehet pakolni. Bár én nem szoktam, egy Space Dragonsban vagy egy Medieval Minecraftban már így is tonnányi van, és azok legalább ki vannak tesztelve.
-
Hintalow
senior tag
válasz
tonermagus #26402 üzenetére
Szia,
Van jópár mod, ami csak lényeket rak be, ezek lehetnek csak passzív/barátságos, vagy csak ellenséges, vagy vegyes lényeket tartalmazóak. (persze modpackok részeként is lehetnek)
A legjobbak/legismertebbek:- Alex's Mobs
- Ice and Fire Dragons
- Lycanites Mobs
- Better Animals plus
- Animania
- Mystical World
- Mowzie's MobsVannak amelyiknél külön szitéma/craftolási rendszer is van (pl. Lycanites, ahol konkrétan megidézni lehet lényeket stb.)
-
Hintalow
senior tag
Na közben csak rápróbáltam, hogy egy sima pályán megy e a lan, mert utoljára mégiscsak nyár körül próbáltunk olyat is.
Hát persze, hogy az sem megy
Szóval akkor igaza volt itt mindenkinek, nem a pályával van baj, most jöhet a tűzfalmatatás, java telepítgetés, minecraft újratelepítgetés -
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Ezt próbálnánk multiban játszani a gyerekkel, mindkét gépen eredeti minecraft, amúgy megy lanban minden, de ha én lépek be erre a cuccra, és osztom meg, akkor nem látszik semmi a másik gépen, ha pedig a gyerek gépéről van indítva, akkor én ugyan látom multiban, de ha csatlakoznék 15-20 mp után timeout-ol. Ez mitől lehet?
-
Hintalow
senior tag
Kèt kèrdès:
- a modok ès emiatt pl. A minecraft forge 'legálisnak' számìt?
- hol èrdemes/olcsó megvenni? Ill. Ha megvettem, èn döntöm el, hogy milyen verziószámot telepìtek?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Corsair Vengeance 16 GB DDR3-1600 MHz CMZ8GX3M2A1600C9
- Cooler Master Hyper 212X (775, 1156, 1155, 1151, 1151) CPU hűtő.
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 14400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest