Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mika117
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem , h lehet eljutni az alvilágba egyszemélyes modba? összesen 3 gyémántom van mit csináljak belőle?
-
mika117
csendes tag
Arra van esély hogy ha creativ modban épitek mindenféle szépet és jót akkor egyszer valakinek survivalba ugyanazt a mapot osztják be és ottlesznek azok amiket épitettem?
-
mika117
csendes tag
még annyit hogy néha néha látok csontit meg zombit arany ruciban ezeknek mindig nekimegyek viszont soha nem adja meg a ruhájukat ez miért van vagy direkt van hogy ne lehessen ilyen könnyen aranyhoz jutni?
-
mika117
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #9825 üzenetére
Neked is köszi és kár azért az 5 gyémántért nameg utána megöltek a zombik meg a csontik de ez van
-
mika117
csendes tag
Sziasztok egy kezdőnek mit tudtok tanácsolni mit csináljak először ....
Multkor elinditottam egy ujj survival modban találtam egy oriási szakadékot leestem volt kő csákányom találtam gyémántot elkezdtem szedni összetört és nem adta meg ez miért van csak vas csákánnyal lehet kiszedni a gyémántot aranyat stb..?? Még annyit hogy ágyat hogy kell craftolni?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest