Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Nekem Tecra A10 van. A fényes kijelzővel egyetértek, és valóban, az enter igényel némi megszokást, a többi bill viszont nekem olyan mint az álom. Egyáltalán nem süpped a közepe, és nagyon eltalált a nyomáspontja is. Nekem semmi gond nem szokott lenni sem a bios-al, sem a hangerőszabályzóval. Egyszerűen nem is értem miért nem raknak más gyártók is ilyet a gépekre. Hihetetlen kényelmes, és nagyon hamar zavaró tud lenni a hiánya.
Az Alps touchpad drivere egy kupac kaki. Hajlamos a beragadásra, a nem működésre, és ezek kombinációjára. Az egyetlen pozitívuma, hogy alkalmanként nem fagy be.
A burkolat ugyan műanyag, és a káva egyik széle nálam a nyekergésre is hajlamos, összességében viszont masszív, és ami nekem fontos: anyagában színezett, tehát nem kopik ki, nehezebben sérül (napi cirka 70km tömegközlekedéssel táskában).
Kritikán aluli még a Toshiba-nál az a szoftverezettség. Minden felesleges (és annak vélt) vacakkal meg van tömve gyárilag, és így a c2d-vel 4x vagy 5x (!!!) annyi idő alatt tölt be, mint az atomos HP 5101-em, amin szintén Vista Business van! Csak remélni tudom, hogy a konzumer vonalon jobb a helyzet ez ügyben.Ha valaki tudja mit kellene leszedni, hogy normalizálódjon a helyzet, akkor ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mobil flották
- Akvarisztika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest