- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Na ez az az irány amiért már lehet, hogy el fogom adni az iPad-emet. Megjelenésekor biztos meg fogom nyomkodni és ha tetszik veszek egyet. Ez a Touch Cover nagy ötlet, csodálkozom, hogy Apple kiegészítőként még nem találkoztam ilyennel.
(#35) blackrulz: "látom ha nagy ritkán negatív kritikát fogalmazok meg akkor az már para. le kéne erről szokjak tudom tudom."
Nem, amit te csinálsz azt mifelénk úgy hívják nyígás
Előre problémázol egy dolgon ami lehet, hogy nem is létezik, de ha mégis, akkor is van rá két nagyon egyszerű megoldás. vagy nem veszel ilyet, vagy ha otthon hosszan akarsz gépelni, veszel egy USB-s billt. hozzá... ez nem arra való, hogy regényeket írjál vele, hanem ha elmész otthonról, vagy egy kávézóban üldögélsz (mint most éppen én) és egy kapucsínó mellett olvasgatsz (mint most én), és hozzá akarsz szólni pl. egy topikhoz (mint most én) csak kihajtod a Touch Covert és tádááám!(#50) lmisi:
Azt olvastam valahol, hogy 500 és 1000 dollár lesz az áruk. A kisebbet a Samu Tabok, iPad3 és Transformerek alá/mellé akarják pozicionálni (kb. 150E HUF), Míg a x86-os az Ultrabook kategóriához árazzák(kb. 300E HUF).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Előre problémázol egy dolgon ami lehet, hogy nem is létezik, de ha mégis, akkor is van rá két nagyon egyszerű megoldás. vagy nem veszel ilyet, vagy ha otthon hosszan akarsz gépelni, veszel egy USB-s billt. hozzá... ez nem arra való, hogy regényeket írjál vele, hanem ha elmész otthonról, vagy egy kávézóban üldögélsz (mint most éppen én) és egy kapucsínó mellett olvasgatsz (mint most én), és hozzá akarsz szólni pl. egy topikhoz (mint most én) csak kihajtod a Touch Covert és tádááám!