- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Na ez az az irány amiért már lehet, hogy el fogom adni az iPad-emet. Megjelenésekor biztos meg fogom nyomkodni és ha tetszik veszek egyet. Ez a Touch Cover nagy ötlet, csodálkozom, hogy Apple kiegészítőként még nem találkoztam ilyennel.
(#35) blackrulz: "látom ha nagy ritkán negatív kritikát fogalmazok meg akkor az már para. le kéne erről szokjak tudom tudom."
Nem, amit te csinálsz azt mifelénk úgy hívják nyígás
Előre problémázol egy dolgon ami lehet, hogy nem is létezik, de ha mégis, akkor is van rá két nagyon egyszerű megoldás. vagy nem veszel ilyet, vagy ha otthon hosszan akarsz gépelni, veszel egy USB-s billt. hozzá... ez nem arra való, hogy regényeket írjál vele, hanem ha elmész otthonról, vagy egy kávézóban üldögélsz (mint most éppen én) és egy kapucsínó mellett olvasgatsz (mint most én), és hozzá akarsz szólni pl. egy topikhoz (mint most én) csak kihajtod a Touch Covert és tádááám!
(#50) lmisi:
Azt olvastam valahol, hogy 500 és 1000 dollár lesz az áruk. A kisebbet a Samu Tabok, iPad3 és Transformerek alá/mellé akarják pozicionálni (kb. 150E HUF), Míg a x86-os az Ultrabook kategóriához árazzák(kb. 300E HUF).
Új hozzászólás Aktív témák
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest