Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Megcsináltam; működik.
Itt a link, ha valaki nem szeretne bajlódni vele:
daneey.uw.hu/download/dotnet_full.exeVárhatóan 1-2 hónapig lesz fent, utána törlöm majd.
-
Daneey
tag
Én is megcsináltam.
Látszólag sikerült minden lépés (a fentiek kivételével) sikerült is.
Viszont hiába indítom el az önkicsomagoló exe-t; kicsomagolja magát, de nem csinál semmit.
Belenéztem a dotnet_full.exe fájlba, és ott nem az archive.7z van, hanem a könyvtárak, amik elő lettek készítve a tömörítésre... Vagy ez a normális?
Mindegy; a lényeg a lényeg, hogy nekem valamiért nem funkcionál.
Meg van a hiba; kihagytam pár parancsot
. Mindegy, 1 óra múlva újrakezdem, de a fenti tippjeim még mindig -- attól függetlenül -- érvényesek.
-
Daneey
tag
Még 1 dolog:
Ha az illető nem a C partíción dolgozik, akkor a végén a könyvtárváltásnál (mikor indítanánk a cd E:\dotnet parancsot) akkor egyszerűen nem fog abba a könyvtárra ugrani. Ilyenkor használni kell a /D paramétert:
cd /D E:\...
az E: helyére természetesen bármilyen meghajtó-betűjel járhat. -
Daneey
tag
A javított net 3.5 parancs is még hibás; egy x86 subfolder kimaradt, ez a helyes:
E:\dotnet\7za.exe x -oe:\dotnet\full\Dnf35 E:\dotnet\temp\wcu\dotNetFramework\dotNetFX35\x86\netfx35_x86.exe vs_setup.*
Még 1 korrekció: a cikk elején nem mondod, hogy az exectools.7z is másoljuk a pack könyvtárba, de a végén azok a utilityk is ott kellenek, hogy legyenek abban a könyvtárban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest