Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ok srácok, tehát azt mondjátok, hogy 12.14 óta (akkor nálam volt majd 8 órán át a 950xl), most ég és föld a különbség, annyi javítás jött már?
Nekem, recsegett-ropogott a hátlap, ez gondolom nem változott, meg ezáltal a gagyi hatása sem, de ez legyen az én bajom, hogy egy prémium telefon nálam ott kezdődik, hogy érzetre is az legyen, ne csak szóban! Nos, hát ez nekem nem az, de, mint írtam ez az én véleményem, hogy ki és mennyire meséli be magának, hogy márpedig az, az meg az övé. de...
Az OS annyit javult, hogy szinte nincs is benne hiba? Elég hihetetlennek tűnik számomra, de elképzelhető, ezért kérdezem.A 160 ezres, 2 hetes használt piaci áresés, meg szinte ugyanazt mutatja, amit írtam már. Hasonló a helyzet egyelőre, mint anno újonnan a 160 ezerbe kerülő Omnia 7-nél, amit szinte a megjelenése napján vettem, az 2010-ben kb megfelelt a mostani 230-nak. Persze a mozo hátlappal és egy a valóban stabil os-el nem zárja ki, hogy vegyek egyet később, de az biztos, hogy nem 200+ ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest