Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
DeathAdder #1 üzenetére
Cégnél nemrég bővítettünk 4x2GB-re. De kéne még (mondjuk foglalat nincs..)
Szóval a kérdés az, hogy mire használod.
-
wednesday
őstag
válasz
DeathAdder #1 üzenetére
Úgy tudom eleve 64bites alkalmazás kell, hogy több memóriára legyen szükség. Egy alkalmazásnak a WIN 2GB-ot oszt ki max (32bites), de asszem lehet 3GB-ra növelni. De majd ezt egy hozzáértőbb leírja.
lujó55: Szerintem nem akkora előrelépés a tri, főleg általános alkalmazások esetén. Csak akkor lenne érdemi változás, ha nem lenne elég a dual-chanel nyújtotta sávszél. Voltak tesztek PH-n, de majd ezt is egy okosabb megírhatja.
-
lujó55
addikt
válasz
DeathAdder #1 üzenetére
Attól függ mire használtad. Próbálnál ki egy komolyabb SimPack szimulációt! 8GB alatt csak mekeg, 16-nál már jól lehet szimulálni, 24-nél meg kényelmesen lehet modell részletezést is csinálni. Hidd el, alkalmazásfüggő a dolog.
De kérdezek egy naívat én is a fórumtól, ha már feldobtad a témát: sebességet tekintve a dual és tri chanel között van-e és kb. mennyi különbség. (Értsd: mi a jobb? 3*2GB, vagy 2*3GB?)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest