- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #55 üzenetére
Olyan problémával szembesültem az új monitorra való cserével, hogy rövid idő alatt megfájdult a fejem, pedig nem volt full fényerőn flickering, a kék színből vettem vissza hogy ne terheljem a szemem, a képernyő testre szabásánál a szövegméretet 150%-ra vettem, hogy ne kelljen hunyorogni, ha el kell olvasni valamit, és abszolút megszünt a probléma!
-
Vigilante
őstag
válasz
Sebestyen01 #55 üzenetére
Én e szempontból szerencsés vok, mert jól bírja a szemem. Mondjuk ehhez kell is, hogy minimum egy fél méterre vagyok a monitortól.
Ilyen 3 arasz távolság, elvileg 2 arasz a minimum, amennyire kell ülni a monitortól.
Van egy 46"-os Bravia-m, azon szoktam 3D filmeket nézni 60 FPS-el (SmootVideo Project programmal real-time konvertálom fel a 3D filmeket: [link]), hát ott 1 óra után már jojózik az ember szeme.
Valahogy értem, hogy miért is lesz az Avatar 2 már 60 FPS 3D.
Max páran majd összehányják magukat a moziba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 32" Samsung Odyssey G7 G70B UHD 144 Hz smart gaming monitor - LS32BG700EUXEN
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest