Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, hétfőn nem ittam mégsem, annyira rosszul voltam... estére kicsit felment a testhőmérsékletem (37.7 környékére), de legalább jól aludtam és nem fáj a fogam, csak kicsit néha zsibog... (ez mind semmi a folyamatos idegbevágó fájdalomhoz képest) aztán tegnap elvoltam itt munkahelyen jól bedagadt fejjel, amit mindenki megjegyzett... (a gyulladás szerintem szétterjedt és szép lassan szívodik fel...) párszor a mosdóban megnéztem, hogy rohadtul ronda a fogam helye... láttam már pár horrorfilmet, de tényleg gusztustalanul nézett ki... viszont annak örültem, hogy látszódik a "tisztulási folyamat"... délután 3:30körül hazaestem... gondoltam kis vodkával rásegítek: kb 1cl-el átöblögettem a sebet és nem volt gusztusom lenyelni... inkább ittam rá egy törkölypáleszt és kajáltam egyet... (egyedül szeretek enni most pár napig, mert csak 1 oldalon tudok rágni és utálom, ha mások is látják a szerencsétlenkedésemet) este 6-7körül kezdtem egyre rosszabbul lenni... elő a lázmérőt: 38.3... 1-2paracetamolt beszedtem... 1óra múlva még mindig rosszul vagyok: 38.4... ekkor teliengedtem a kádat langyos vízzel (asszony szerint hideg volt) és beleültem... pár perc után már azt is melegnek éreztem... lázmérés: 38.5... ekkor jött a borogatás ezerrel... 9:30 felé visszament 37.8 környékére a láz és már sokkal jobban voltam... ennyire nem szívatott még meg fogam... persze páróránként mostam a fogam meg corsodyl-lal is öblögettem, mert jobban gyógyul a seb, ha tiszta... az alvás megint könnyen ment, reggel meg 37.2 volt a testhőmérsékletem és így megy a meló... a seb kezd összehúzódni és egyre tisztább is... a fejem is lappad, szerintem a tegnapi lázzal túlvagyok a nehezén és innentől felgyorsul majd a gyógyulás... ma fertőtlenítek megint egy pálinkával
...vagy kettővel... (kis mértékben orvosság, nagy mértékben gyógyszer...)
ui: nem akartam új postot feltenni "fogatlan vámpír lettem" címmel (elég sok értelmetlen post létezik már így is), ezért beírtam inkább ide, hogy "nyomot hagyjak" az utókornak...
-
mephi666
nagyúr
asszem iszok ma otthon egy törkölypálinkát
előbb húzták a fogam... én mazochista meg 2 érzéstelenítővel visszajöttem melózni... úgy érzem, mintha fejbevertek volna lapáttal... mellesleg semmit nem ettem még ma, mert úgy fájt a fogam, hogy kajára sem tudtam gondolni... most a szájamban a nyállal összekeveredő vért nyelem bőszen... kicsit émelyítő, de egy "vámpírnak" ez csak csemege
-
Móci
addikt
2 üveg Edelweiss, na meg 4 cent tequila a mai nap mérlege. Nem rossz.
-
tibi666
senior tag
édes martinit, és millert.
Sweet Lou 6: nekem sem jött be a coronita. a legjobb ár/íz arányú számomra a miller.
-
tibi666
senior tag
válasz
,,no name" #88 üzenetére
tehát munkásfeles. szar kommersz, májgyilkos ital. hajrá, vedeld.
én most letoltam éhgyomorra 3 millert 20 perc alatt, most kezdek vacsizni (grillcsirke egy kis káposztasalival, kenyér nélkül, ez nem fog felszívni semmit), de már érzem a hatását. még két bacardi breezer, és két miller vár a hűtőben. nem tervezem csak a 2 bacardi elfogyasztását, de bármi megeshet.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
,,no name" #90 üzenetére
A forralt bort télen nagyon jól esik néha inni (felnőttek szerint) - Szerintem is
-
Gergő_
őstag
válasz
,,no name" #85 üzenetére
szoktál néha inni?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #84 üzenetére
kalinkát szoktam én is venni amúgy általában... ha meg alkalom van, akkor finlandia
"megfizethető" kategóriából nekem is az a kedvenc... (absolut-ot is ittam már párszor, de az annyira nem nyerte meg a tetszésem... nem rossz, de inkább finlandia...) ma 1 unicumot meg 1 sört ittam, mert még a tegnap hatása alatt voltam részben... most meg valami multivitaminos üdítőt iszok épp... szeszelést a hétvégére tartogatom
#85: csavarós kifli?
-
Sweet Lou 6
addikt
Hétvégén nálam is vodka volt (sima Kalinka), természetesen az elmaradhatatlan bor mellett.
Nekem eddig a vodkák közül a Finlandia ízlett a legjobban.
Szerk.: Ja meg bacsisnál söröztem (szigórúan Miller+Kaiser+Steffl
)kicsit, megünnepelve a vendégeket.
-
juliabrilke
veterán
Ma megiszom a megmaradt 2 barna sört, utána viszont sokáig semmi sem lesz fogyási szándék miatt.
-
juliabrilke
veterán
Pizza + muskotály és egy édes bor hozzá felváltva.
-
mephi666
nagyúr
ma én csak lazán sörözgettem meg 1-2 unicum-ot is elfogyasztottam... még megiszok kb 1pohár sört és ennyi hétvégére... holnap munka
-
tibi666
senior tag
ma házi szilvapálinka, illetve soproni 1895 csúszott, de szerény mennyiségben. 2 sör, 1 feles pálesz. semmi.
-
mephi666
nagyúr
délután óta 2 vodka, 2 sör, 1 pálinka, 1 jéger és még 3 sör... kezdek kicsit becsípni
-
tibi666
senior tag
ide azt akartam írni, hogy a héten még nem ittam szeszt.
de aztán beugrott, hogy hétfőn ittam két amstelt. -
csimav
őstag
Egy kis NeoCitran-t és áfonya pálinkát.
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #73 üzenetére
én elpusztítottam a vodkát... megyünk mindjárt asszonnyal vásárolni, legalább normálisabban telik az az idő, mert 2x4cl után most picit érzem éhgyomorra... rühellek vásárolni
csak célirányosan szeretek... 5perc alatt... de a nők meg folyton nekiállnak bámészkodni meg minden...
ui: akartam már kérdezni: te lány vagy egyébként?
a nevedből arra következtetek, hogy igen, de otthonosan mozogsz "férfias" témákban is (pl. foci)
-
juliabrilke
veterán
Úgy érzem, hogy ma pizza lesz, hozzá bor vagy fekete démon barna sör.
-
mephi666
nagyúr
végre frissítettem a postot egy vodkával
ittam belőle egyet, de szerintem mégegyet elfogyasztok, mert jóféle vodka ez
-
mephi666
nagyúr
hétvégén nem ittam kb semmi újat... leszámítva szombaton ebédkor az egyik vendéglőben a csapolt dab-ot... (kép sajnos nem készült) kimondottan finom volt... jó gabonás volt az íze
eszembe jutott egy vicc róla:
"A versenyló a futam után bemegy a kocsmába. Azt mondja: kérek egy vödör DAB sört! Megissza, majd kér még egy vödörrel. Miután végzett vele, azt mondja: megéheztem, kérek egy adag szénát! Mire a csapos rémülten: abrak a DABra?!"
-
Sweet Lou 6
addikt
Ma egy kicsit Metaxáztam
-
twollah
nagyúr
Ma ittam:
- szodat
- kapuccsinot tejjel
- Coca Cola Light-ot
- narancs izu Bolero-t
- vizet -
tibi666
senior tag
tegnap lecsúszott egy korsó ursus, egy doboz golden bräu, meg még valami román sör, aminek nem jut eszembe a neve.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
juliabrilke #66 üzenetére
Az már nem is sör
-
juliabrilke
veterán
Volt már itt valaki olyan bátor, hogy megpróbálta az alkohol mentes epres sört?
-
Sweet Lou 6
addikt
Jó az ízlésed! Én is szeretem a barna sört, pedig a környezetemben lévők ki nem állhatják. Bár inkább bor-párti vagyok (vörös-édes a kedvenc
)
A legjobb bor amit életemben ittam az az ital volt, amitől először részegedtem le (de nagyon). Ha jól emlékszem egy 1983-as Tokaji aszút pusztítottam el egyedül (apámtól csórtam). Fehér bor volt elvileg, de a színe! inkább barnás. De nagyon finom volt, mikor ittad szinte nem bírtad abbahagyni. Ezenkívül szeretem még nagyon a Kalinka és a Finlandia vodkát, a whiskeyk közül pedig a nevesebbeket, de ezeket csakis tisztán. Valahogy pálinkát alig ittam még, nem tudom miért hanyagolom. Bár mostanában eléggé rákattantam a házi veres-borocskákra
Egyébként engem nagyon zavar az, hogyha egy kocsmában ülök pár ismerőssel, hogy mindig colát rendelnek rendes pia helyett. Pedig nincs semmi okuk rá, hogy távol maradjanak a "kocsmaibb" itókáktól!(nem kocsival vannak, elmúltak 18-ak stb.) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de még hogyha lightosabb italt is szeretnék inni, még akkor is inkább sört vagy VBK-t rendelek -
tibi666
senior tag
ma egy üveg soproni 1895 csúszott le.
holnap este erdélyben leszek, jóféle helyi sörök+pizza lesz a vacsora. -
juliabrilke
veterán
Elfogytak a sörök. Utána egy kis bowling és billiárd volt, de ennyi sör után...
Ilyet csinálunk majd még.
-
juliabrilke
veterán
Jön az egyik munkatárs és besegít a sörírtásba.
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #59 üzenetére
megboldogult mamám is fogorvos helyett inkább a saját vegyespáleszét alkalmazta fogfájáskor... szegény már kb 5éve távozott közülünk és a temetése után hetekkel a bútorait elvitte anyukám bátyja... akkor találtunk egy 7dl-s üveggel a "gyógypálinkájából"... akkor verték össze kegyetlenül egyik haveromat is, több deci vért vesztett és mamám pálinkájából vittem a fájdalmaira (mert gyógyszert nem akart szedni) és jó kedvre derült tőle ő is
az tényleg olyan pálesz volt, hogy 1feles után már zsibbadt a nyelv meg az állkapocs...
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #57 üzenetére
jah... ilyet adna a fogorvos, örömmel húzatnám nála a fogaimat
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #55 üzenetére
"DESTROY!!!"
egészségedre, előre is... én előbb olyan házipáleszt ittam, amitől tüzet tudtam volna fújni lazán...
-
juliabrilke
veterán
Ma el kell tüntetni a söröket.
Mindegyikből 1dl hiányzik a tegnapi teszt miatt.
-
tibi666
senior tag
ma egy citromos bacardi breezer ment le összesen.
-
juliabrilke
veterán
Jók lettek a koktélok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #50 üzenetére
hm... az jó ár
olyat még nem ittam... szerintem utánanézek, hol lehet kapni és legközelebb bekóstolom...
ui: update-eltem a mai koktélomat
ajánlom mindenkinek, mert nagyon finom... gyorsan lecsúszott előbb
-
juliabrilke
veterán
Csinosak nagyon. Ilzerből többet vettünk, mert nagyon olcsó volt. ~160Ft
Bár inkább ilyen gyorsan gurítható sör. Olyan átlagos.Egyszerre majd hűtés után teszteljük címkézett poharakkal (persze az aljára ragasztva)
-
válasz
juliabrilke #47 üzenetére
Szepszep, csak rossz a hely!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
juliabrilke #47 üzenetére
:
szépkép
-
celeron
senior tag
Srácok! 7,2-es Tuborgról van valakinek, valami tapasztalata?
-
Csabee.
nagyúr
Nah tegnap rendesen ittam
de erőm nem volt fotózni semmit.
-
mephi666
nagyúr
vodka-martini-ben szerintem azt lehet elrontani, ha gagyi vodkával és szintén gagyi martinivel készítik... mondjuk royal vodka+martini bianco párossal szeretem igazán... (meg ami vodkákból efölött van) természetesen feles vodka+deci martini arányban... keverve... nem rázva
ittam egyszer ilyen krajcár vodka (aroma+tisztaszesz+víz kutyulék) + torini bianco párossal, de az ritka sz@r volt tényleg... benyomtam egyben, nyeltem rá kettőt és késztöbb olyat soha...
ma szerintem a maradék boromat meg sörömet iszogatom... talán beiktatok 1-2 feles vodkát is
filmnézést tervezek délutánra, ahhoz meg legjobb a sok sör...
-
tibi666
senior tag
tegnapi fogyasztás:
-1 feles kosher barack - szar volt
-2 deci muskotály (nem tudom milyen pincészet, évjárat, stb, ez egyébként egy finom bor szokott lenni, de itt...) - szar volt
-1 vodka-martini - életem leszarabbja, amit eddig ittam, nem tudom, hogy ezen mit lehet elrontani
-2 heineken - nem volt jó, itt kezdtem gyanakodni, hogy lehet, hogy ma velem van a baj, mert semmi sem ízlik
-1 feles vilmos - most ez se esett jól
-2 vodkanarancs (deci vodka- 2dl szénsavas) - na ezek legalább finomak voltak zárásnakmit iszok ma?
este kertiparti, de vezetnem kell, úgyhogy hideg ásványvizet piroska narancsszörppel. -
Móci
addikt
Lesz itt mit olvasni!
Hajrá, hajrá! -
mephi666
nagyúr
nyugodtan
én úgy gondoltam, hogy mindent max 1szer fotózok... ez ilyen ivós "gasztroblog"
szerencsére hazánkban rengeteg isteni nedű van... ha tehetem, mielőbb megismétlem a hazai jókis birspálinkát is... hmmmmm... annak még mennyei illata és íze van
#39: hajrá
akár ide is belinkelhetitek a képeket... nem fogok semmit törölni és topikot töröltetni sem, mint egyesek
szívesen várom mások képeit/élményeit/véleményeit is...
-
Csabee.
nagyúr
Jóó Topic
én ma lehet lefotózom miket iszok, és külön albumot nyitok nekik xD
-
mephi666
nagyúr
hazaértem, belaktam pizzából... csináltam egy update-et
most borozgatok... nagyon finom ez a bikavér... nem pont egri, hanem varsányi, de ez nem ront rajta... (aki profi-ban jár és bort szeretne, szerintem nyugodtan válassza ezt... megéri az árát... főleg, hogy akciós...)
-
juliabrilke
veterán
Látom meg lettem említve a cikkben.
Egy Démon meg közben betámadott.
-
tibi666
senior tag
megyek ma sörözni.
amiből az lesz, hogy 1 sör, utána meg vodka-martini. -
juliabrilke
veterán
Wáááááá!
A boltban semmilyen barna sör nincs. Piszokság. Hétvégére venne az ember és elfogyott. Úgy érzem lesz egy túra egy hipermarketbe.
Persze 2 Soproni Démon van még tartalékba.
-
mephi666
nagyúr
szalont ittam anno és nekem ízlett... van belőle asszem barna is... még 1.5éve voltunk pécs mellett wellnessezni és a minibárban került vagy 5-600huf-ba az üveges sör... lenn az étteremben meg 300volt a barna szalon... vittem fel párat a szobába, "mert hülye azért nem vagyok"
kimondottan ízlett... a pécsi sörfőzdéből jön elvileg...
most viszont 5perc és megyünk pizzázni... kicsit éhes vagyok... megalapoztam 1 vodkával meg 2 sörrel, de szerintem ott is bedobok még valamit, mire elkészül a pizza
úgy érzem, becsípek ma egy kicsit... az a jó állapot... nincs utána másnap és jól érzem magam...
nem szeretek lerészegedni... (igaz, néha olyan is kell... utána rebootol reggel az agyam...)
-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke #25 üzenetére
Ez van, nincs rá igény.
Viszont van csapolt Szalon, az bizony jó, akármennyire nem tetszik az üveges!
210 Ft-ért egy korsó nem olyan vészes szerintem. -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #25 üzenetére
tényleg gáz, mert nálunk is elég kicsi volt a falu (1800fő) és elég jó volt a felszereltség a kocsmákban sörből
barnából asszem dreher volt...
(most ilyen löwenbrau-nak nevezett literes műanyag flaskában kapható valamit iszok... viszonylag jó meg ez az "olcsó" itt a helyi kisboltban)
-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke #23 üzenetére
Egészségetekre!
Én is letolnék ma egy barnát, de nincs sehol... hiába, nem 'divat' a faluban a barnasör.
Mindegy, a Kozel már hűl... -
Móci
addikt
válasz
juliabrilke #21 üzenetére
A Bak az egyik legjobb (talán a legjobb) barna sör szerintem. A Szalon lightos, régen nagyon szerettem. 1-2 hónapja ittam újra, akkor valamiért nem ízlett. Lehet, hogy elszoktam tőle.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Kareszovics #19 üzenetére
A Szalon barnát ma kóstoljuk meg. Bár 1-2 zavaró dolgot kevertek bele.
Dreher Bak szintén finom volt, csak itt a közelben nem tudom miért, de mostanában nem tudok venni.Démon volt párom első söre, ami barna volt. Azóta iszik csak ilyen söröket.
-
Móci
addikt
Látom van itt még barnasör kedvelő! Helyes, helyes!
Én is szeretem szinte mindet, ami a piacon van. Titkos favorit még a Bombardier, és a dombóvári házi barna. Mindkettő kicsit kesernyés, de kiváló minőségű nedű.
A jó kis szűretlen búzasört ki szereti? -
Kareszovics
addikt
válasz
juliabrilke #18 üzenetére
Amstel Bock - Dreher Bak - Soproni Fekete Démon - Szalon Barna - Gösser Bock.
A Guinness sör sem ízlet (mondjuk nem vagyok benne boztos, hogy az barna sör-e; a wikipédia szerint stout.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Kareszovics #14 üzenetére
Amstel Bock után akkor mi a további sorrend?
-
eastsider
nagyúr
Borokból minél újabbat...
főleg a fehérnél, de úgy is az a divat manapság...
term. csak száraz -
mephi666
nagyúr
válasz
Kareszovics #14 üzenetére
nem rossz a bitburger... ízlett, de igazából a keserűbbeket szeretem
ha valahol ilyennel kínálnak, nyílván nem utasítom vissza
régen én is főleg amstel bock-ot ittam, aztán nem forgalmazták tovább a közeli boltban... aztán lett dreher bak egy időre és most a gösser-rel megvagyok
ha változik a kínálat/ár, lehet váltok még...
-
Kareszovics
addikt
Bitburger... na az a sör nagyon rendben van.
Szilvásváradon a kastélyhotelba csak azt mértek; egy nagyon könnyed ízű sörnek találtam, amit bátran tudok ajánlani mindenkinek.
juliabrilke: Gösser Bock az egyik legsz@rabb barna sör amit ittam (mondjuk nem vagyok akkora "májer" 5-6 félét ittam eddig). Megláttam egyszer, hogy lehet itt kapni a sarki közértbe. Vásárlás - fogyasztás - Amstel Bocknál maradás.
-
tibi666
senior tag
én zlaty bazantot vettem tegnap estére, betettem a mélyhűtőbe, hogy hamar lehűljön, aztán elfelejtkeztem róla. ma veszem ki a mirelit csirkét a hűtőből, szemtetalálkoztam a sörrel. hálistennek csak picit szelel a kupaknál, nem fagyott szét. de asszem ez nem lesz már túl finom.
este viszont lehet, hogy lecsúszik egy-két korsó sör.
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #11 üzenetére
beupdate-eltem egy fél pohár gösser bock-ot
mostantól próbálom a következő frissítéseket időrendben hozni majd az idő múlásával...
-
juliabrilke
veterán
Esetleg egy kis barna sör?
Ebben a kategóriában a Gösser BOCK nálunk a nyerő.
-
kraftxld
félisten
Most így este egy ilyet kortyolgatok:
Mahi Chardonnay 2007
[link] -
mephi666
nagyúr
még fél éve kaptam egy üveg félszáraz törley-t... nem vagyok nagyon pezsgős... régen volt már, amikor szilveszterkor éjfélre már a 3. üveggel pusztítottam el...
savat csinál... nem szeretem nagyobb mennyiségben...
na, ezt az üveg pezsgőt kivittük hétvégén szüleimhez meginni... valami 01.08.01 volt rajta talán a dátum, ami mindkét irányból 2001.08.01-et jelentbontás után volt fura, hogy zötykölődtünk előtte kocsival és nem pukkant akkorát... nem nagyon volt már benne szénsav és majdnem konyak íze lett
érdekes élmény volt...
-
Móci
addikt
Inkább 2006-os évjáratú borokat keresnék, de a 2007 sem rossz szerintem. Vörösből úgy tudom, hogy min. 3 éves a nyerő.
Ha szereted a fehérborokat, akkor a Somló hegyi borok az igazán különlegesek... Somlói pincészetek
Nekem ma Kozel lesz a 'menü', tegnap is az volt. -
mephi666
nagyúr
na, egyenlőre ilyen rövid az írás, de majd fokozatosan bővülni fog hétről-hétre
bízok benne, hogy jó kis eszmefuttatások alakulhatnak majd ki 1-2 itallal kapcsolatban...
a képeket meg megpróbálom majd főleg a kompakttal készíteni, de ha véletlenül vendéglőben tudok valamit megkóstolni, ott nem akarok azzal "lövöldözni", hanem marad az l700, mint a fenti kép esetében is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest