Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • mephi666

  veterán

  válasz pengwin #6 üzenetére

  na igen, a szerencsén múlik minden: egészséges pároknál is kb 30% az esély a sikerre elvileg... inszeminációnál is azt mondta az orvos, hogy pár %-ot javíthat összesen (mi azt hittük előtte, hogy az szinte biztos módszer, ha nincs nagy probléma)

  életmódváltásban benne vagyunk: van igazság abban, amit írsz... 2 andrológiai vizsgálat közt eltelt kb 2 év és annyi történt, hogy visszafogottabb életmódot folytattam, kevesebbszer/kevesebbet ittam és az amúgy sem rossz eredményeim tovább javultak :K ezt az évet leginkább arra használjuk, hogy változtatunk még tovább az életvitelünkön... asszonynak ch-csökkentett étrend és mindkettőnknek majd jóval több mozgás... amíg ezekkel nem lépünk előbbre, addig nem akarjuk még az orvost erőltetni, viszont utána egy komolyabb vizsgálatsorozat kelleni fog... (közben meg bízunk benne, hátha természetes úton sikerül: ez is benne van a pakliban... csak legyen érett petesejt)

  "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés