- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Apple notebookok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #137 üzenetére
Én sem tartom ördögtől valónak, ha valaki legális tartalmat néz, csak az asztali bluray lejátszónak nem látom az értelmét.
Ha Bluray lemezeket gyűjtesz, akkor is érdemesebb beszerezni egy PC-s BD lejátszót, legrabbelni a lemezt és HDD-ről médiaplayerrel nézni. Így a teljes gyűjteményed kényelmesen elérhető és nem amortizálod feleslegesen a lemezeidet. -
törölt tag
válasz Hopkins95 #90 üzenetére
A lemezes verzió sajna nem segít a letöltésen, mert lemezről felrak 3-4GB-ot, a maradék 80GB-ot meg úgyis letölti. Régen vége már annak az időnek, amikor alaposan tesztelték a játékokat és a valóban végleges verzió került a lemezre. Lassan már fel se írják a teljes játékot, mert a sorozatgyártásba küldés határidején még javában tart a fejlesztés.
Ezért sem értem miért erőltetik a lemezt.
Egyszerűbb lenne a nintendo-éhoz hasonló cartridge szerű valami, ami tartalmazza az authentikációt, ezzel lehetne a játékokat adni-venni-cserélni, a többi meg ígyis-úgyis a netről jön. -
törölt tag
válasz Stauffenberg #55 üzenetére
Az antiszociális, infantilis fazonokra nyilván most sem buknak a csajok, soha nem is fognak, ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mire van ráfüggve a gyerek.
Ugyanakkor láttam gameshow-kon hajmeresztő dolgokat, amikor a mind kinézetre, mind testbeszédre, mind habitusra teljesen gázos, nyilvánvalóan szorongásokkal küzdő kb. 16 éves gamer kimegy a pódiumra, mond pár menőnek szánt, valójában rendkívül kínos mondatot, a kb. 9-14 éves, jórészt csajokból álló közönség meg csápol és üveghangon sikítozik, mintha a 60-as években egy vidéki művházat meglátogatott volna Mick Jagger. Mindezt azért, mert a gyereknek van egy youtube csatornája több (tíz)ezer követővel, amin videójátékokat játszik és a fanok végre életnagyságban láthatták a gurujukat.
("A világ megérett a pusztulásra" - gondoltam magamban, aztán eszembe jutott, hogy én mondjuk pont befoghatom a számat, mert én is ezekből élek. )Annyiban tehát megváltozott a helyzet, hogy a videójáték a popkultúra élvonalába nőtte ki magát és már nem csak a zsíroshajú gitáristeneknek jut a respect, hanem a legalább annyira gázos streamereknek is.
Ami meg a nők és a gamer hímek viszonyát illeti, ebben is változott a világ, mert már nem csak a pasi tölti gameléssel az idejét, hanem a nő is facebookolással, így különösebben nincs mit egymás szemére vetniük.
-
törölt tag
Durvábbat mondok, a mai huszonéves lányok már ugyanúgy rá vannak kattanva a gamelésre, mint a hímek. Nemrég dolgoztam egy helyen, ahol a főiskoláról frissen kikerül csaj az első fizetéséből PS4-el lepte meg magát. Nem a pasiját vagy az öccsét, hanem saját magát.
A mai 40-eseket még kockának csúfolták a haverjai, amiért az átlagnál komolyabban vette "számítózást", ma meg menő e-sportoló vagy streamer lenne. -
törölt tag
A játékok látvány/erőforrás aránya szvsz a 4K 60fps szabvány miatt romlott ennyire.
Ekkora felbontáson ennyi pénzből kb. ezt lehet kihozni. Elvégre még a legdurvább előrejelzések szerint sem haladja meg a PS5 ára egy középkategóriás vga-ét.Ezért mondogatom már jó ideje, hogy a Samsung, LG + kínai TV gyártók által a userek torkán letolt 4K helyett legalább a konzoloknál maradni kellett volna a fullHD-nál és inkább a részletgazdagságra, fizikára, ruha- és hajszimulációra, vagy - félve merem kimondani - a játékélményre kellett volna ráfeküdni.
Akinek meg 4K alatt nincs élet, az még mingid vehet magának 5GHz-re overclockolt, dual 2080Ti SLI, egyedi vízhűtéses gamer PC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- ASRock Z77 WS LGA1155 Intel Z77 ATX asztali alaplap ÚJSZERŰ!
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10
- Eladó Új,bontatlan iPhone 16 Pro 128GB, fekete színű, független