- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nem kell ennyire leosztani a 4850-et. Egész tűrhető kártya az még manapság is. Sok embernek még egy 4850 szintű kártyája sincs (nyilván ezzel azokra gondolok, akik a netezésen kívül másra is használnák a gépet, mert aki csak netezik annak nem érdekes) .... Nem igazán vágom miért ilyen nagy az arcod meg, hogy mi a baj azzal, hogy leteszteli. Én is tesztelgettem folyamatosan a gépem az évek alatt, mert úgy könnyebb felmérni, hogy mennyi a fejlődés 1-1 alkatrész csere esetén. Szóval bármilyen meglepő is, akkor is hasznos lehet, ha régebbi gépe van valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
És ha mások is mennek hasonlóval, ők már legyőzhetőek
(#45) albert8 onnan jöt le max sebeséggel!![ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BiP
nagyúr
Videókat nézegetve elég magas fps számok (~1000) vannak, így egy 'olyan gyenge' kártyával is nézhetőnek/mérhetőnek saccolom.
(#30) Icemedve: Attól még megpróbálhatja, nem? Legalább a dx10 részét.
Nekem legalábbis nem fog fájni, ha neki is lefut némely teszt.(#31) DeSanto: nekem is. Akkor még scene-demo volt a demo mód, nem csak végigmutogatva ugyanazok a tesztek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A trollok legyenek szívesek a trollkodást abbahagyni, vagy nem csak törlődnek a hsz-ek, hanem kitiltások is lesznek!
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest