- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most frissítettem a LibreOffice 3.5.6-ot 3.6.1-re és duplikációs hibával el sem volt hajlandó indulni. Csináltam egy tiszta telepítést és kiderült, hogy a korábban telepített lightproof kiegészítő volt a ludas mivel ezt már alapból tartalmazza a 3.6.x (ha jól emlékszem akkor már a 3.5.x-ben is benne volt), így kellett csinálnom egy újabb tiszta telepítést de most már végre rendesen működik ahogy kell.
A LibreLogo 0.1 nem működik 3.6.1 alatt, remélem hamarosan lesz olyan verzió amellyel ismét használni tudom, bár mostanság nem használtam.
-
attila9988
őstag
Van azért pár jó dolog benne, ami már hiányzott. Pl ez:
Embedded HSQLDB databases are now size-minimized before being saved because Base uses "CHECKPOINT DEFRAG" instead of "CHECKPOINT". This means that the space occupied by deleted rows is reall freed up.
Így nem növekszik állandóan a file feleslegesen. Egy viszonylag egyszerű 2.7 mb -os adatbázisból mentés után 250kb -os lett.... remek.
És az idióta görgetési bug is ki van javítva, ami marha bosszantó volt. -
kicsitrash
aktív tag
ennyi dicsérő szó után kipróbálom
-
válasz
Fire/SOUL/CD #31 üzenetére
nem
-
-
floatr
veterán
Nem mondom h a mso nem gyorsabb, pusztán arról beszélek, hogy én azért naponta használom a LO-t, és nem botlok ilyen időkbe. A "hidegindítás" valóban lassú tud lenni, viszont az 5-6 éves asztali gépen sem akadozik az általad vázolt módon.
Ha jóval régebbi/gagyibb a hw, akkor viszont simán el tudom képzelni. -
MaUser
addikt
Kifutottam az időből: végre megcsinálták a színválasztó gombokat, azaz megosztották őket, így simán rájuk kattintva alkalmazható a korábban használt szín és nem mindig a választó mátrix jön fel. Nagyon hasznos.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
attila9988 #16 üzenetére
ejj, be szépen mondtad
és hogyhogy egy ilyen projectnél nincs csilliónyi mirror? 20k-val senkinek nem lesz meg, aki feltegye torrentre -
attila9988
őstag
válasz
kicsitrash #15 üzenetére
Hát... mielőtt ráböktem a torrent -re az én szemem előtt is lepergett a sok éhező munkanélküli, és a halott kiscicák, valamint a gazdasági válság, de végül a mindezekért felelős, ördögtől való technológia segítségét kellett kérnem, mert különben az életben nem jött volna le a libre... hát ez van....
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
attila9988 #11 üzenetére
nocsak, valamire az is jó? Nem csak kalózkodni lehet? Meg üreskazetta-dij?
-
julius666
addikt
Menü tényleg sallangmentesebb lett, ez pozitívum. Viszont funkcionalitás szempontjából ua a régi, elavult. Remélem azért nem ezt a felületet hegesztik ott évek óta (ugye anno itt cafén is volt cikk hogy új felület van készülőben), mert borzasztóan ráféren egy komolyabb ráncfelvarrás szvsz. Még mindig a 2007-es MS office mögödt kullog, pedig azóta arrafelé már kijött 3 verzió. A régi sablonok is mocskosul elavultak voltak már (bár az újaktól sem estem hasra...).
Egyszerű szövegszerkesztésre, illetve a calc benne persze továbbra is jó és elég tud lenni, de őszintén szólva ha valami pofásabbat akar benne az ember összerakni akkor a konkurencia csúnyán elveri, főleg az impress az ami pocsék. Persze nem jajgatok mert tényleg ingyen van, csak szomorú, jó lenne ha ténylegesen magam mögött hagyhatnám az ms termékét (így is ahol csak tudom mellőzöm).
-
DS39
nagyúr
válasz
Nagy Gábor #5 üzenetére
csak akkor ha ész nélkül telepítesz (tovább.. tovább..)
egyébként elég hasznos cucc, nem az email része, inkább a naptár. -
attila9988
őstag
válasz
Nagy Gábor #9 üzenetére
Igen ez most valóban nagyon lassan jön, de a torrent segít ezen a problémán. Kérdés hogy miért lassú...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Nagy Gábor #9 üzenetére
Torrentről szedd le, FTP-n nekem is kiírta, hogy 20kb-tel szedi csak...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Nagy Gábor #7 üzenetére
Egyszerű, áttekinthető és könnyen kezelhető a libreoffice menüje?
NEM, inkább elavult.
Ha ez mind megvalósulna, szép lehetne...
-
Nagy Gábor
tag
Szebb menüt?
Belenéztem reggel a tükörbe, és rá kellett jönnöm, engem sem iparművész tervezett.
Számomra kevésbé számít a menü szépsége, ha egyszerű, áttekinthető, könnyen kezelhető - és nem kell teljesen feleslegesen új dolgokat tanulni hozzá. Ami működik, azt miért kellene elrontani?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Nagy Gábor #5 üzenetére
és mégis lassan települ...
-
alratar
addikt
Nekem egy problémám van ezzel az office packal.
Nincs benne OneNote szerű rész! -
esetleg lehetne azon is finomítani egy picit, hogy ne 26 másodperc alatt nyisson meg egy szögegyszerű excel táblát
-
Polllen
nagyúr
Egy szebb menüt azért el tudnék viselni...
-
.mf
veterán
Ugyan még nem töltöttem le (majd kivárom a javított változatot), de annak ellenére, hogy a szövegben csinosítás, ikoncsere és változtatás van írva, a kép alapján ugyanúgy néz ki, mint régen. Igaz nekem avval sincs gondom.
Sharepoint-integráció? Na az szép lenne, de gondolom még elég béta.Mindenesetre hajrá, remélem egyre jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest