Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
Strezi: A Dirt3 -nak a GOLD Edition-jét nem tervezik Steam-re kidobni? Tök gáz hogy csak az alapjátékot lehet megvenni... (Megvan a dobozos is -még előrendelve vettem de ahhoz meg csak a dlc-k fele van meg, és a dlc-ket már nem lehet megvenni mert a GFWL marketplace-n már nem működik a dlc vásárlás...) És warez meg nem opció nálam...
-
cyberkind
félisten
Pont ez a bajom, újfent semmi értelmes változás, én ezt vártam volna nagyon, hogy lassítva visszanézem ahogy darabokra szedem a kocsit, így ezt se veszem meg.
Az pedig hogy reális fizika meg társai lesz, újfent kétségbe vonom, amióta a Codies-nál a jog, olyan mintha elfelejtettek volna fejleszteni, és egy helyben toporognának, a DiRT széria meg szépen ment a süllyesztőbe, méghozzá pont az amiért a Codies Codies volt, WRC gondolom tervben sincs így, pedig az kéne még.A Grid törésmodellje a Formula autókon kívül tökély volt, még a mai napig is megállja a helyét, ilyet sehol se találok, sőt nekem a DiRT 1-ben is tökéletes volt.
Nem tudom hogy a vezetőséggel mi van, de így nem lesz ez hosszútávú öröm, egyszer elmennek az F1 jogok, én annak örülnék, mert a Sony ehhez is nagyon jól értett, minden rész egy mestermű volt, csupán PS2 kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS5 Pro 2TB - 2027.12.21-ig Media Markt garancia - konzol beszámítás ok! -
- ELKELT - Xbox Series S 512GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest