- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én már el vesztettem a fonalat ennél a játéknál,az első évad részeit mind végig játszottam aztán kicsit el maradtam a dolgokkal.Hány évada van már akkor,meg hány része?Valaki le tudná írni vagy valami oldal ahol fel van sorolva pontosan minden?
-
Eddig az első két epizódot "játszottam" végig, és tulajdonképpen tetszik is a sztori, de ez már valahogy még annyira sem játék, mint az első két évad volt. Ez már szinte teljes egészében egy sorozat. Az, hogy kétszer belepiszkálok, meg három négyszer adok valami választ, már nem igazán játék.
Ráadásul szerintem nagyon rövid is egy epizód. Ha a Misót mini szériának nevezték, akkor ez miért nem az? Azért mert nem három, hanem öt részes? Még az öt rész egyszerre történő megtekintésénél is nagyon rövid a "játékidő".
Amikor azt mondom, hogy többre számítottam, azt szó szerint kell érteni, ha már egy sztorit kapunk játék helyett, akkor hadd élvezze az a szerencsétlen rajongó minél tovább, ne csak ilyen röpke ideig, míg tart jelenleg egy-egy rész.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig néhány napot kell már csak várni, és folytatódik a Telltale játékának új évada.
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest