Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Szégyen.
-
Dr. Akula
félisten
Pay-2-win... Idáig volt érdekes.
-
-=MrLF=-
senior tag
Amíg ez jön addig is ajánlom figyelmetekbe az "Empires & Allies" nevű játékot, nagyon bejön, valós idejű csaták, területen belül szabad bázis fejlesztés. [link]
Ingyenes és simán megy fizetés nélkül a játékmenet. Reklámokat csak akkor látsz ha te szeretnél mindenféle bónuszokért.Egy régebbi cikk róla: [link]
"A Los Angeles-i Zynga stúdióban számos Electronic Arts-tól távozott fejlesztő dolgozott a címen, többek közt olyanok, akik a Command and Conquer létrejötténél is segédkeztek."
Már nem így néz ki mint ebben a cikkben, sokkal jobb lett! Van minden ami kell, az Ion cannon ugyanúgy megsüt mindent. -
GuineaPigMan
tag
Én tárt karokkal várom, nekem bejön. Plusz hátha nem lesz olyan vészes a várakozós része, bár valószínűleg az lesz
-
Fred23
nagyúr
"Kaneköves"
Ha olcsó lesz, én tuti ki fogom próbálni ezt a játékot! A RA1 és RA2 örök emlékeim, de bírtam a többit is.
-
-
Maxxy10
addikt
Most akkor ez is olyan lesz mint az atlag? Varj 10 percet vagy hasznalj 5 gyemantot
-
Dvix
senior tag
Már halott a franchise... EA.....miért nem hagyjátok békében nyugodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HP notebook topic
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest