- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
A cikkben lévő router (AP) hány darab rádióval rendelkezik? Erre vonatkozó információt nem találtam. Lehet, hogy csak eggyel? Mert akkor mi értelme van ennek? Így olyan mint egy WDS Bridge. A rádió fix teljesítménye miatt az elérhető sávszélesség feleződni fog. Annyi az értelme, hogy ez az összekapcsolódás automatikusan és szakértelem nélkül, könnyen beállítható?
-
Soma01
veterán
"Itt, ha az 5GHz-es rádión működik a kapcsolattartás, akkor bizony feleződni fog a sebesség."
Ez igaz, ha ott működik. A mesh rendszerekben szokott lenni dedikált wlan uplink rádió (ahogy írtad, backhaul csatorna, az most mindegy, hogy hány GHz). Azért gondoltam, hogy itt is így van. De erre vonatkozó leírást nem láttam sehol. Nem gondolom, hogy itt csak 1db rádió lenne és az vinné a backhaul-t és a wifi kommunikációt is. Bár elég olcsó ez a két eszköz, nem tudom mi lehet a trükk. Vagy ez lenne a trükk, hogy 1 rádió van?
-
Soma01
veterán
A mesh rendszerekben a wireless uplink külön, dedikált rádió chip szokott lenni, egy nem is wifi szabványú átvitellel. Ezért hagyományos, wifi-s kapcsolatot ismerő eszközökkel nem is látod, hogy van. Általában 5 GHz-es csatorná(ka)t lejlent ez az uplink. Az AC1200-at tudja két vagy több mesh pont között, nem feleződik a sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest