- Fali konzol lapos tévékhez
- HP notebook topic
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz szcsaba1994 #14 üzenetére
Nem.
PowerVR + windows = fail. Nincs 64 bit, alacsony hatasfoku driver (egyszeruen nem a windows renderre optimalizaljak), szinte nuku DirectX support (mind szoftveresen, hardversen meg jo ha DX9 besorolast kap).
Peldaul android alatt persze a PowerVR szarnyal, de ez esetben ugyebar nem ez a celplatform.
#8: erre is tekinthetunk egyfajta APU-kent.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Translator
tag
Én csak az alcímig jutottam röhögés nélkül
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
Patice
nagyúr
Ezekkel a rendszer procikat szerintem az intel olyan, új multimédiás NAS-okba szánja, amik képesek lesznek médialejátszóként is funkcionálni. A filmlejátszást szerintem a chip bírni fogja, így nem kell két külön készülék a NAS feladatokhoz + a médialejátszáshoz.
A digitális otthoni jövőkép úgy is efelé tart. Otthoni, központi adattár minden otthonban és vezetékkel vagy vezeték nélkül elérhető minden kütyüvel, okotelefonnal tabbal, laptoppal, PC-vel, mindenféle hálózatos lejátszókkal, okostévékkel.
1-2 év és az ilyen eszközök még jobban terjednek majd. + a felhős dolgokkal vegyítik majd.
Szerintem.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
bambano
titán
hdmi *BE*menet??
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
letepem
aktív tag
egy cs 1.6-t sem képes játszható módon futtatni -->1999es játék
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
letepem
aktív tag
amugy kicsit furcsa hogy egy intel próbal képjavító algoritmusokat alkalmazni, nem ?
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
félisten
Kizártnak tartom. Pláne ha játékokról van szó. Az új alacsony fogyasztású négy magos APU-kon a Dirt hármat demózták...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
szcsaba1994
tag
Notebookokba ezek jobbak lesznek, mint az AMD következő, (régebben E-szériás) egységei? Játékokat is nézve
-
Ste
addikt
"Az Intel a szoftveres alapokat a Tizen operációs rendszerre építi, így ezzel szeretnének sikereket elérni." ha meg nem jön össze, akkor megtàmogathatja a 'Huszan" oprendszerrel
-
törölt tag
"Nagy" jövőt jósolok neki
-
Mr President
senior tag
Fogyasztásról nincs információ vagy csak én vagyok baromi fáradt?
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
M@trixfan
addikt
Atom híreknél mindig csak a kommenteket olvasom. Szóval ez is nagyon jó akkor Én csak azt nem értem mi a távlati terv egy olyan világban ahol minden APU-sodik? Vagy egyszerűen az Intelt ez nem érdekli?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
félisten
Otthon bontom is a pezsgőt...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
cekkk
veterán
válasz osztraksajt #1 üzenetére
Olvasom, hogy de jó biztos valami kis fogyasztású proci ami jó lesz nasba, de ez így semmi.
-
kcsa
veterán
válasz ermisukrám #3 üzenetére
Akkor meg választ egy jelentősen olcsóbb ARM SOC-ot. Ahova az kevés, oda szerintem az Atom is kevés. (gondolom én )
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
ermisukrám
tag
nem akarom megvédeni de nem lehet hogy pl. külső csippel lessz megtámogatva ha RAID-ot szeretne rá építeni az adott NAS gyártó?
Aki másnak izébizé annak nyelve szabadlapos
-
kcsa
veterán
Elég haszontalan. Mintha az intel alatt kicsit imbolyogna a speedmotor mostanában...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
osztraksajt
őstag
2 sata porttal nas platform? Gratulálunk intel, megint megcsináltad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztalos klub
- Fali konzol lapos tévékhez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- HP notebook topic
- Telekom mobilszolgáltatások