Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Állat ez a frissítés nagyon...
1 gép, van rajta 2 tök külön (SATA3) SSD-n 2 külön Win 10, dual-boot-al, egyik a játszós, másik a dolgozós... De a telepített programokon kívül tök azonos minden, a beállítások zöme is, a Win verzió is, a driverek is, minden... csak az egyiken Steam van, a másikon meg Visual Studio.
Ezen felül maga a Windows is ugyan az, ugyan arról az install media-ról lettek telepítve, ugyan az a verzió /Home/, konkrétan még a termékkulcs is azonos mehogy ugyan az a gép.
Ehhez képest az egyikre röhögve felment, a másikon meg egyszer lefagyott már a Settings > Windows Update képen az "Installing... 40%" résznél... utána újrakezdte, akkor végigment, megcsinálta a telepítést is itt Windows-on belül, aztán jött volna az hogy folytatja a telepítést boot közben. Ott 9%-ig jutott majd kékhalál, aztán rollback-elt (mondjuk azt legalább jól).
Mondanám hogy a gép szar de nem, minden megy, stabil, nem fagy, semmi baja sincs egyik windows alatt sem... csak épp az egyiket tudta frissíteni a másikat meg nem. Most ez mi?...
-
Tyrel
őstag
Nekem itthon van 4 gép (némelyik céges, nem én vagyok ennyire burzsuj), mindegyik up-to-date... a 4-ből 3 gép Win 10 Home, ők látják egymást a hálózaton és látják a 4. gépet is. A 4. gép Win 10 Pro, ő senkit nem lát a hálózaton, még saját magát sem.
Full ugyan úgy van beállítva minden hálózati beállításuk. Ezen felül ha direkt útvonalat adok meg pl. \\gépnév\mappanév úgy be tud lépni a Win 10 Pro gép is a többire, csak network discovery nincs (hiába van bekapcsolva), nem lehet rajta sehogy kitallózni a többi gépet. Ritka elbaszott nevű hálózati nyomtató hozzáadásakor külön élmény volt...
-
Tyrel
őstag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom: "na lássuk mit lehet még elbaszni ebben a rendszerben..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tippmix
- Hálózati / IP kamera
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest