- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Megvan a megoldás. Jeleztem nekik a hibát webchaten, ott nem tudták megoldani de látták h vmi nem kerek; hívni kellett őket, az ügyfélszolgálatos jó pár percre eltűnt a vonalból, mikor visszajött jelezte h már kitalálták hogyan lehetne megoldani a problémát és átadta a háttércsapatnak. Maximum 72 (!) órán belül elintéződik...
Annyira jól sikerült a számhordozás (egy előfizető, kettő telefonszám) hogy csak az egyik szám ment át elsőre (a másik számhoz, amelyik soha nem volt a feleségem nevén, előkotorták valahonnan a 8 évvel ezelőtti lakcímem és sikertelen azonosítás miatt mehettem még egyszer személyesen újraindíttatni), plusz kimaradt az SMS szolgáltatás is. Bónuszként jött tört számla amin az előfizető én vagyok a régi lakcímemmel, a számla befizetője én vagyok a jelenlegi lakcímemmel. De persze nem tudják honnan került oda a régi cím, szerződéskötéskor elkértek minden létező igazoló kártyát...Hogy valami jó is legyen a dologban:
15 beta 2.2 alatt működik a VoWifi (végre meg tudtam rendelni SMS-ben) és 5G is van alapáron a Yettelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest