Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Na már megint jön ez a "mi bevesszük a marketing szöveget, de te átlátsz rajta" szöveg Kissé paranoid, nem gondolod?
"Te rajongó vagy, én pedig egy tudatos vásárló."
No persze Szeretem hogy olyan végletekben gondolkodsz, hogy el sem tudod hinni hogy valaki esetleg azért legyen rajongója valaminek, mert tudatos vásárló és mondhatni eléggé utánanézett a dolgoknak. Mondjuk rajongónak nem nevezném magam, csak lelkes érdeklődőnek."holott ezek még egy kereskedelmi - otthoni felhasználásra született terméket sem adtak ki."
Mégis már hazugsággal vádolod őket, hogy azt mondták, olyat fognak kiadni, ami mindenkinél menni fog"Nem kell a testetek árán megvédeni a rajongásaitok tárgyát"
Ahogy az Elite Dangerous és a Star Citizen esetén is volt már, szó sincs itt megvédésről. Helyreigazításról van szó. Mert ennek hiányában a téves és meg nem alapozott információk akadálytalanul áramlanának olyanokhoz, akik nem néztek utána a témának egy kicsit sem, így elhiszik amit olvasnak róla.Szóval mint eddig, most is csak azt tudom mondani: tényeket mutass, bizonyítékokat. Minden más csak potenciális kitaláció.
Na de zárjuk le itt a vitát, ha gondolod pm-ben megbeszéljük... Szóval még mindig vr tények a téma.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest