Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Nosam #54 üzenetére

Na már megint jön ez a "mi bevesszük a marketing szöveget, de te átlátsz rajta" szöveg :D Kissé paranoid, nem gondolod? :)

"Te rajongó vagy, én pedig egy tudatos vásárló."
    No persze :) Szeretem hogy olyan végletekben gondolkodsz, hogy el sem tudod hinni hogy valaki esetleg azért legyen rajongója valaminek, mert tudatos vásárló és mondhatni eléggé utánanézett a dolgoknak. Mondjuk rajongónak nem nevezném magam, csak lelkes érdeklődőnek.

"holott ezek még egy kereskedelmi - otthoni felhasználásra született terméket sem adtak ki."
    Mégis már hazugsággal vádolod őket, hogy azt mondták, olyat fognak kiadni, ami mindenkinél menni fog :D

"Nem kell a testetek árán megvédeni a rajongásaitok tárgyát"
    Ahogy az Elite Dangerous és a Star Citizen esetén is volt már, szó sincs itt megvédésről. Helyreigazításról van szó. Mert ennek hiányában a téves és meg nem alapozott információk akadálytalanul áramlanának olyanokhoz, akik nem néztek utána a témának egy kicsit sem, így elhiszik amit olvasnak róla.

Szóval mint eddig, most is csak azt tudom mondani: tényeket mutass, bizonyítékokat. Minden más csak potenciális kitaláció.

Na de zárjuk le itt a vitát, ha gondolod pm-ben megbeszéljük... Szóval még mindig vr tények a téma.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák