- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na már megint jön ez a "mi bevesszük a marketing szöveget, de te átlátsz rajta" szöveg
Kissé paranoid, nem gondolod?
"Te rajongó vagy, én pedig egy tudatos vásárló."
No perszeSzeretem hogy olyan végletekben gondolkodsz, hogy el sem tudod hinni hogy valaki esetleg azért legyen rajongója valaminek, mert tudatos vásárló és mondhatni eléggé utánanézett a dolgoknak. Mondjuk rajongónak nem nevezném magam, csak lelkes érdeklődőnek.
"holott ezek még egy kereskedelmi - otthoni felhasználásra született terméket sem adtak ki."
Mégis már hazugsággal vádolod őket, hogy azt mondták, olyat fognak kiadni, ami mindenkinél menni fog"Nem kell a testetek árán megvédeni a rajongásaitok tárgyát"
Ahogy az Elite Dangerous és a Star Citizen esetén is volt már, szó sincs itt megvédésről. Helyreigazításról van szó. Mert ennek hiányában a téves és meg nem alapozott információk akadálytalanul áramlanának olyanokhoz, akik nem néztek utána a témának egy kicsit sem, így elhiszik amit olvasnak róla.Szóval mint eddig, most is csak azt tudom mondani: tényeket mutass, bizonyítékokat. Minden más csak potenciális kitaláció.
Na de zárjuk le itt a vitát, ha gondolod pm-ben megbeszéljük... Szóval még mindig vr tények a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest