Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
twollah1976 #6 üzenetére
Mármint, az árra?
-
tom_87
tag
Telefonjaikban is jó kijelzőt pakolnak (jók a beszállítók
), a legutóbbi telefonjuknál (7 Pro) fokozottan igaz ez. Szerintem a TV esetén se lesz ezzel gond. A cikkben szerintem arra gondoltak, hogy esetleg a telefonjaikon látott "fluidságot" sikerül megvalósítani a TV-n is. Nekem most egy 3 éves Samsung okos televízióm van. Mint mondjak, nem vagyok hasraesve a sebességétől..
-
ALBY
senior tag
Már jöhet is csak a panel egy HDMI-vel és csokolom, többi vacakkal ne is erőlködjenek, ha anélkül jön (értelem szerűen olcsóbban mint a többiek qled-es tévéi), már őket is választom.
-
twollah1976
őstag
Majd biztos oda fognak figyelni az arra...
EPIC LOL
-
joey04
titán
Ha sikerült egy gyors, egyszerű, illetve stabil megoldással előállniuk, amely rengeteg alkalmazást is tartalmaz, és mellé még viszonylag erős hardvert is pakolnak, akkor lehet esélyük a sikerre.
Szerintem meg inkább legyen jó a képe.
-
hyperspace
őstag
Kíváncsi vagyok, lengyelektől hogy fog ideérni a nagy panel, országon belül a GLS is rommá tördeli a TV-ket.
-
hardzsi2
aktív tag
Ha a Samutól veszik a panelt, akkor nem fogják tudni elég olcsón adni (Samu sem hülye, hogy magának teremtsen konkurenciát), a másik gyártó paneljeiről eddig túl sok jót nem olvastam, akkor viszont hiába lesz olcsó...
-
dagonya
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
egész biztosan odafigyelnek majd, hogy nehogy alacsony legyen az ára
-
enginev3.0
félisten
Ehhez persze az is szükséges, hogy az árakat megfelelően alacsonyan tudják tartani, de a OnePlus esetében biztosak lehetünk abban, hogy erre nagyon oda fognak figyelni.
Biztos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph QLED panelt és saját okostévé rendszert kaphat majd a készülék.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest