- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
Nekem kifejezetten tetszik viszont az árképzésnél teljesen elrugaszkodtak a valóságtól.
-
törölt tag
válasz
ricinus13 #11 üzenetére
Igazából teljesen feleslegesen kötsz bele, mert egyrészt a PC modding stílusára gondolt a szerző, másrészt az alap változathoz képest modolt, vagyis modified, azaz módosított. Szerintem te is látod, hogy eltér az alap TriStellar változattól.
A többieknek: az más kérdés, hogy miért ennyi az ára. Azért ennyi, mert csak ötvenet készítenek belőle. A klasszikus autók annál drágábbak, minél kevesebb maradt fent belőlük. Az arany, gyémánt azért drága, mert kevés van a bolygón. Szintén más kérdés, hogy kinek és miért lenne értékes és a vételár kifizetésére érdemes ez a ház. Ízlések és combcsontok - attól még, hogy nekünk nem tetszik, teljesen értelmetlen támadni, cikizni, meg a létjogosultságát firtatni. Nomeg nem tetszésünk ellenére is ugyanolyan drágák lesznek az autók, meg ez is, és aki megteheti és szeretné, az meg is veszi. Arról nem is beszélve, hogy ennél hajmeresztőbb árazású egyedi házak is vannak, ld. IN WIN S-Frame. Akkor ennek még kevesebb értelme van, jól értem ? Bár hozzátenném, hogy ez a ház nekem sem tetszik, és böködte a csőröm, amikor olvastam róla.
Szerk.:
Ha meg az (anyag)minőséget nézzük, akkor az Apple és a Razer is azt csinálja, hogy "márkaadót" rak rá, szóval drágább, mint amennyit érne. Viszont mindkettő cégtől vannak olyan termékek, amik nagyon tetszenek és meg is venném. -
törölt tag
válasz
ricinus13 #11 üzenetére
Ha van egy adidas cipő, amit öt színben árulnak, de lehet egyedivé tetetni, te pedig úgy veszel egyet, akkor az milyen? Pláne, hogy feliratot tehetsz rá, nem lesz másik ugyan olyan belőle.
It a gyárilag moddolt: van az alap típus, valamint van a kis szériás, átalakított verzió. Nem csak át van festve.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
tudtam hogy láttam már ezt a formát valahol
-
ricinus13
senior tag
Én azt nem értem hogy valami hogy lehet gyárilag modolt. Így jött ki a gyárból, akkor ez az eredeti állapota nem pedig modolt. Ha pl van egy alap fehér Octavia de valaki piros színnel kéri és úgy gyártják le neki akkor már modolt kocsija van?
Ennek semmi értelme.
-
icp1970
senior tag
Drága játék hülye gyerekeknek.600 dodó egy házért vicc kategória.persze kell valamit hozzá adni ezért az árért.50 db készült,stb...dddd.
-
TESCO-Zsömle
titán
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy szebb lett az átalakítástól...
-
Sanchez638
addikt
Nekem kifejezetten bejön, stílusos lenne ide az asztalra..
-
[CsuCsu]
őstag
Ennyiert mar inkabb egy CaseLabs. Az tenyleg minoseg. Kovetkezo hazamat toluk veszem es sokaig ki fog tartani.
-
wolfman
veterán
De ebből a 600 dollárból 180dollár plusz Bill Owen aláírása, 20 dolcsi az aluminium
-
snecy20
nagyúr
Ez egy kicsit ilyen elcseszett retrófuture design.
-
törölt tag
Az eredeti tetszett, ez nem.
-
imibogyo
veterán
Mint egy falat kenyér....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest