- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandrus
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Azt gondoltam, de hiába tiltottam le mind, akkor is maradt a hiba. Gondolom új játékot kellene kezdenem hozzá, de annyira nem zavar, mert csak ez az egy hibás eddig.
Ami viszont nagyon zavar: sehogy se tudom letiltani azt, hogy scrollozásra külső nézetre (vanity mode) váltson. Az egérgörgő lenyomására varázsolok, és baromi idegesítő, hogy állandóan külső nézetre vált.
Már nézegettem a neten, meg az ini fileokban, de semmi.
Ha van valakinek ötlete, akkor ossza meg velem pls.
Ezt nézegettem, a toggle povot sikerült is kikapcsolnom, bár az nem zavart, mert az a c gombon volt (vagy amelyikre akarom állítani), de a change view, amit ír, az nincs benne az iniben. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest