Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
ha az EA arra kenyszeritette oket, hogy a belsos frostbiteot hasznaljak, ami alkalmatlan volt az elso alkalommal is, akkor az alkalmatlan maradt a harmadikra is. Szoval ezt en el tudom toluk fogadni mint valid indok, de nyilvan nem az egyetlen.
Amugy anno lattam egy osszehasonlito videot UE4 vs Frostbite Andromeda alpharol, hat az UE4 koroket vert ra. Valoszinuleg egyszeruen tul sok eroforrast vont el toluk a frostbite hasznalata. Outer worlds megmutatta, hogy lehet UE-t RPG-re hasznalni, bar a bethesda is belatna, hogy a gamebryo mar jo 20 eve kukaerett, akarmennyire foltozgatjak meg nevezgetik at allandoan. -
olymind1
senior tag
Szerintem a BioWare 2011-12 óta nem alkotott rendes játékot, Dragon Age 2, Star Wars The Old Republic, Mass Effect 3, érzésre ezek voltak az utolsó normálisabb játékaik.
A Dragon Age Inquistion meg a Mass Effect Andromeda számomra valami felhigított openworld felfedezős MMO valaminek hatott mint rendes BioWare játéknak.
Ha így folytatják az új játékaiktól se várok csodát.
-
L3zl13
nagyúr
Eddig is az engine miatt aggódtam legkevésbé a Mass Effect game-mel kapcsolatban. A hír sem változtatott ezen.
3 legutóbbi játékánál hivatkozott a Bioware arra, hogy az engine nem rendelkezett megfelelő eszközökkel hogy open world RPG-t készítsenek vele. Ezt az indokot egynél el tudtam fogadni, de hogy még a harmadiknál is erre hivatkozzanak? Ez már rég nem technikai probléma, hanem vezetésbeli. És ha azt nem orvosolják akkor az új ME bukta lesz bármilyen engine-en. -
GodGamer5
addikt
Mostmár minden új game U5 engine-nel készül, a kérdés az, hogy a konzolon alkalmazott modulokat is tartalmazni fogja-e, vagy sem... A Matrix is ezért nézett ki ennyire jól. Amúgy az is jöhetne már pc-re, Directstorage Api-val tuti megoldgató lenne.
-
lofagi
addikt
Végre otthagyják a Frostbite-t. Jó kis cucc az csak elég nehéz dolgozni vele (állítólag).
Remélem,hogy az új enginen elég brutál dolgokat tudnak majd csinálni. Várós. -
Amit az új Matrix játék tud, attól letettem a hajam. Remélem ez is hasonló minőségű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- TP-Link Archer AX55 Pro AX3000 WiFi6 2.5G router
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest