Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #57 üzenetére
A Microsoft sose tolta, hidd el. Többet gáncsolta, mint támogatta.
Hogy miért, fene tudja,mi se értettük, hogy minek vett telefongyártást, sales-t, ha mjnden lépésükkel az eladást gátolta. -
BiP
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #50 üzenetére
Mit toljon? Maga nyírta ki a platformot.
-
BiP
nagyúr
válasz
madd dogg #27 üzenetére
A mai droid már rég más, mint a régiek. Én már 6-ossal vettem életem első droidos telóját 1,5 éve, sok-sok év Symbian és WP után. És a nagy félelmeim ellenére pozitívan csalódtam.
Sony volt a legnagyobb szemetelős, de állítólag ők is szemléletet váltottak, és adtak ki új firmware-eket kevés cuccal, mert sokan panaszkodtak.
Pont most lesz aktuális asszonynak új telefon a WP helyett (ő nem is használt még mást), mert 8.1 alatt nincs Messenger, a W10m meg lassú. Újabb WP szóba sem jöhet ma már, pedig neki nem kell sok alkalmazás.
Ma adtam neki egy Nexust, meglátjuk, mennyire fogja szeretni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest