Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #57 üzenetére
A Microsoft sose tolta, hidd el. Többet gáncsolta, mint támogatta.
Hogy miért, fene tudja,mi se értettük, hogy minek vett telefongyártást, sales-t, ha mjnden lépésükkel az eladást gátolta. -
BiP
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #50 üzenetére
Mit toljon? Maga nyírta ki a platformot.
-
BiP
nagyúr
válasz
madd dogg #27 üzenetére
A mai droid már rég más, mint a régiek. Én már 6-ossal vettem életem első droidos telóját 1,5 éve, sok-sok év Symbian és WP után. És a nagy félelmeim ellenére pozitívan csalódtam.
Sony volt a legnagyobb szemetelős, de állítólag ők is szemléletet váltottak, és adtak ki új firmware-eket kevés cuccal, mert sokan panaszkodtak.
Pont most lesz aktuális asszonynak új telefon a WP helyett (ő nem is használt még mást), mert 8.1 alatt nincs Messenger, a W10m meg lassú. Újabb WP szóba sem jöhet ma már, pedig neki nem kell sok alkalmazás.
Ma adtam neki egy Nexust, meglátjuk, mennyire fogja szeretni
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest