- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyisziati #54 üzenetére
konzumidióta birka, aki MIUI-t használ.
Itt vagyok egynek!
Te telótudorként láttál már olyat, hogy mondjuk a Xiaomi telót 15-20 eft-tal olcsóbbért adják, ha nem MIUI van rajta? Mer'ugye a notebookoknál a Wines 25-30 eft-tal drágább.
Akkor lennék talán még nagyobb idióta, ha a 15-20 eft-tal drágább Xiaomit vettem volna meg MIUI-val!
Mindegy, azért jó példa volt tőled, köszönjük!Olvasom, hogy 2009 óta jóval többet szívsz a Linux-szal, ez érthető, de az utóbbi években kicsit fejlődött a desktop Linux, persze ezt azért te is tudod, csak jój hangzott ez a 2009 óta szöveg.
Tudok olyan komáról, akinek ükaptya ekével szántott régen, a koma most meg be sem száll a trakiba, mert az GPS-szel elszántogat magában. Egyszóval régen többet szívtak az emberek.
Én totál laikus voltam Windowshoz is, aztán 5 éve kipróbáltam a Linuxot, a mai desktop Linuxok mezei felhasználónak 100x egyszerűbbek használat szempontjából, feltételezve azt, hogy a telepítéshez és később is legalább annyi időt szánunk rá, mint amennyit Windows-ra szánnánk! Sok agyalap a Wines rutinjával rápróbál egy Ubuntu/Mint-re és félóra múlva azt mondja, hogy ez nem jó semmire, nem is tudja futtatni a megszokott programjait...... egyszóval a Linux nem Windows. No meg jön a sok okos, hogy nincs ám ingyér a Linux sem, mert sok időt bele kell ölni a megtanulásába....na persze, mert a Windows telepítés/használat az ment anyatejjel a lütyő agyába neki!
Azért jó egy ilyen cikk utáni okosságokat olvasni......
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest