Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz nyisziati #54 üzenetére

konzumidióta birka, aki MIUI-t használ.

Itt vagyok egynek! :) Te telótudorként láttál már olyat, hogy mondjuk a Xiaomi telót 15-20 eft-tal olcsóbbért adják, ha nem MIUI van rajta? Mer'ugye a notebookoknál a Wines 25-30 eft-tal drágább. ;)

Akkor lennék talán még nagyobb idióta, ha a 15-20 eft-tal drágább Xiaomit vettem volna meg MIUI-val!
    Mindegy, azért jó példa volt tőled, köszönjük! :R

Olvasom, hogy 2009 óta jóval többet szívsz a Linux-szal, ez érthető, de az utóbbi években kicsit fejlődött a desktop Linux, persze ezt azért te is tudod, csak jój hangzott ez a 2009 óta szöveg. ;)

Tudok olyan komáról, akinek ükaptya ekével szántott régen, a koma most meg be sem száll a trakiba, mert az GPS-szel elszántogat magában. Egyszóval régen többet szívtak az emberek.

Én totál laikus voltam Windowshoz is, aztán 5 éve kipróbáltam a Linuxot, a mai desktop Linuxok mezei felhasználónak 100x egyszerűbbek használat szempontjából, feltételezve azt, hogy a telepítéshez és később is legalább annyi időt szánunk rá, mint amennyit Windows-ra szánnánk! Sok agyalap a Wines rutinjával rápróbál egy Ubuntu/Mint-re és félóra múlva azt mondja, hogy ez nem jó semmire, nem is tudja futtatni a megszokott programjait...... egyszóval a Linux nem Windows. No meg jön a sok okos, hogy nincs ám ingyér a Linux sem, mert sok időt bele kell ölni a megtanulásába....na persze, mert a Windows telepítés/használat az ment anyatejjel a lütyő agyába neki! ;]

Azért jó egy ilyen cikk utáni okosságokat olvasni...... :D Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák