Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Mini-ITX
- Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Szóval a csúcstelefonok ezentúl jönnek majd 1 TB-os belső tárhellyel...
Azaz egy telefonban már több RAM + Memória lesz, mint egy átlag laptopban.[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
tibaimp
nagyúr
Már most is sokkal többe kerülnek....
Kíváncsi leszek, hogy ez a "rétegzés" meddig tud elmenni!
Mondjuk 10 év múlva olvasok majd olyat, hogy 1024 rétegű NAND lapka, 6 bit tárolására képes, 10TB-os kapacitássalA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Mennyibe kerülhet legyártani egy ilyen chipet?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
TeeJay
félisten
-
törölt tag
Minek a fejlesztési költsége? Az hogy 64, 96, stb. rétegű után 128 rétegű legyen a NAND?
Ez csak az alap technológia "csiszolgatása". Nem ettől olyan drága.Az kerül sokba, hogy több hónap mire egy ilyen chip végig megy a gyártósoron.
Igen, ezt nem úgy gyártják mint az alátétet... még ha nincs is benne több anyag. -
Cs1csó
félisten
16TB-os kapacitás mondjuk 40k-ért jó lenne már.
-
Crytek
nagyúr
Juhu csuhéjjá fákk yeah.. Most már csak árat kéne csökkenteni végre nagyon egy helyben toporgunk.. 2TB-os SSD-t akarok már 35k-ért... de már a 45k is elfogadható lenne,de ettől olyan messze vagyunk hogy szavakba nem lehet önteni
Next PC Upgrade: 2022
-
zetor2000
őstag
válasz Busterftw #14 üzenetére
48Mpix? Xiaomi 2 új telefonjában ekkorát már nem is tettek... a Redmi Note 8 Pro-ban 64Mpix, a Xiaomi Note 10 ben 108Mpix lakik.
Lehet, nem ez a trend, de a 2 új Samsung/Xiaomi szenzor ilyen képességekkel bír. Szóval lassan a Samsung is beépíti a telefonjaiba.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
TeeJay
félisten
-
-
Cs1csó
félisten
válasz #95904256 #18 üzenetére
Azért a történet nem ennyire kerek, ugyanis az SSD helyettesíthető termék, HDD-vel. Egyedül a rendszer alá érdemes kizárólagosan SSD-ét venni de az már kb. 5 éve is vállalható áron volt, egy 120GB-os már elegendő egy Windows oprendszer -vagy akármilyen más rendszer alá is -
Már az árakkal azt a határt is átlépték, hogy játékokat is lehet már telepíteni rá, hiszen egy 0,5-1TB-os SSD-én már elfér pár játék bőven.
De ADATTÁRNAK még nem való 1TB SSD 30k ennyiért 4TB-os HDD-ét kapsz, persze még nemrég is 7x drágább volt az SSD tárhelye mint a HDD-jé de ez lement kb. 4X-es értékre, ami még mindig sok de ha becsúszik 2x-es értékre akkor reszeltek a HDD-nek főleg, ha nem tud árat csökkenteni -vagy nem hajlandóak a HDD gyártók - akkor tényleg keveseket fog érdekelni.
Masszív HDD árcsökkenés kellene 1TB HDD-nek 5k vagy az alá kellene beesni az már jó lenne.
-
TeeJay
félisten
én meg 4TB-os MLC-t vennék már jó áron vagy 4 darabot is és akkor nyugdíjazni lehetne a torrentes gépből a 4x1TB HDD-t végre
Meg a jövőben az lenne a jó ha minden alaplapon lenne 6darab M2 Nvme SSD foglalat és nem kellene már SATA-val foglalkozniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
tibaimp
nagyúr
Szerintem meg az várható, hogy a kisebb méretekben, értsd: 2-4TB-ig, az SSD szépen átveszi a HDD helyét, és majd a HDD az új MARM/HARM technológiákkal hozza szépen az 20-50TB tárhelyet, amire nem is oly soká szükség is lehet, lásd 8K filmek, 170-200GB-os játékok, stb....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest