Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy a LogiLink HDD bölcsőt hol tudnám megrendelni? A linkelt oldal nagykereskedés, ott sajnos nem tudom. Előre is köszönöm!
-
neutron22
tag
Nekem van egy sigma fülesem, de a szoftver support egyszerűen halál
Az integrált hangkarit ki kell kapcsolni, hogy lehessen telepíteni, viszont a Win 7 re így sem akart minden programot telepteni
Nem értem ha már 10 éve ugyanazt gyártja miért nem lehet ezeket rendesen optimalizálni
-
fatality füles h-h most került csak be a hardverözönbe? már lassan 2-3 éves lesz..
-
Ed3r_X_
nagyúr
A 7"-os tablet ára eléggé baráti.
-
ZooLee
senior tag
Nem jó, mert attól még nem fog a NAS-ban lévő HDD tartalma a nem ugyanabban a helyiségben lévő tévémre kerülni.
Nekem olyanra van szükségem, amit közvetlenül a tévére tudok csatlakoztatni, és a tartalmát a ház bármely helyiségéből el tudom érni.Hát, nem biztos, hogy egy ilyen jó lenne, ugyanis az általam eddig próbált NAS-ok közül egyik sem volt olyan, ami párhuzamosan tudott volna hálózatot és USB-t kezelni, még úgy sem, hogy R/O lett volna az egyik csatorna.
Végül is úgy oldódott meg, hogy a nappaliban TV-nél van egy router, amire a médialejátszó, XBOX csatlakoztatva van, és a dolgozóban (ahol az ADSL modem meg a "nagy" router)) van a NAS, amin pedig a filmek, zenék, miegyebek. A két router WDS-be van kötve egymással, így mindenhonnan mindent elérek, nem csak a nappaliból. -
Sogi555
csendes tag
Cirka 4-5 éve van Fatal1ty fülesem, a hangzása szerintem árához képest elég jó, és a strapát is bírja, ennyi idő alatt semmi baja se volt még, szóval aki filózik rajta, én ajánlom nekik.
-
tntmax
aktív tag
Gagyi laptopok CGA kijelzővel \o/
-
Hgovi
aktív tag
Be kell ruháznom egy ilyen házra,hogy eltűnjön a kábel rengeteg.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Szőke_Farkas #48 üzenetére
Google a barátod...
-
Szőke_Farkas
csendes tag
Sziasztok.
Toshiba notebookok és azon belül is a 2. bekezdés: "...Az A8-45000M APU-nak négy magja van,..."
Az nem valami elírás? A8-45000M APU-ról még nem hallottam.. -
törölt tag
"lassan megérkezik legkisebb társuk, a 200R – egyelőre azonban a 300R a legkisebb és legolcsóbb"
Kb. december óta kapható a 200-as is, januárban le is teszteltem: katt
Nem kevered a 350-essel? Csak mert az érkezik most nemsokára... A 200-as kb. 20 helyen kapható Bp-en.Amúgy az 500-as is épp nemrégiben járt nálam, Leszámítva, hogy szedi az ujjlenyomatot és kb. "csak" közepes a hűtése (ez már a Delta-T táblázatom szerint), tényleg nem sok negatívumot tudnék felsorolni. Kitűnő ház. .
... és igen, lesz Delta-T cikk rövidesen, cirka 70 db ház lesz benne rangsorolva.
-
törölt tag
A Corsair Carbide 400R nekem enyhe CM HAF 912 beütésű...
-
Tactic3D Alpha nem rossz füles, az USB hangkártya része jó, de maga a füles nem strapabíró.
2 db is van a két fiamnak de mindkettő tönkrement már egyik még garanciában a másik éppen utána : (
Mivel műanyag és ragasztott javítani nem nagyon lehet.
Viszont az USB modul része strapabíró, hétköznapi fülessel tovább használható. -
Akula
őstag
szépek ezek a fejhallgatók
-
gubisadam
aktív tag
Sikerült pár hónapja vennem itt egy épphogy használt (Mindene bontatlan) 400R-t
Nagyon szeretem! Szép, masszív, robosztus kuckó.20.000-ért jó vétel volt.
-
"Az A8-45000M APU-nak négy magja van, melyek az 1,9 GHz-es alapórajelről egészen 2,8 GHz-ig felpöröghetnek, és mellettük 256 számolóegység dolgozik. A Toshiba gépében további 400 számoló segít nekik a Radeon HD 7610M-ben, így egyesített erővel már egészen korrekt játékos teljesítményre képesek."
Namármost ha jól olvasom, akkor itt valamiféle "cross-fire" megoldásról beszélünk, vagy tévedek? Hogyan tudom egyszerűen eldönteni egy laptopról, hogy az integrált VGA mellé dedikált VGA is van-e benne? Sajnos a tapasztalat azt igazolja, hogy a legtöbb bolt oldalán úgy tüntetik fel a masinákban az integrált VGA-t mintha az dedikált volna (gyakorlatilag odaírják a VGA rubrikába), így elég nehéz levadászni egy ilyen megoldást. Ha tudnátok mondani még egy pár ilyen masinát az jó lenne!
Köszi!
-
Dr.FantastiK
őstag
ez a Wi-Fi-s merevlemezház a Logilinktől nagyon begyere.
-
Steve1207
veterán
Annyira most nem fogott meg semmi, de a Corsair házak szépek.
-
stewe2
aktív tag
Sztem meg igen. Két év garival kellett volna venned. Ezért az árért hol kapsz 3D külső USB hangkártyát+ 50mm-es fülest? Kipróbáltam mind a hármat, mielőtt Sigmát vettem. A Fatal1ty ennyiért tökéletes, viszont az Alpha jóval gyengébb a Sigmánál, mint amennyivel (éppen) olcsóbb.
Filmnél, és játéknál besz@rás a Sigma, de sztereo zenére csak átlagos. Mielőtt a 2D fanok osztanának, van komoly sztereo fejhallgatóm de ASUS hangkártyával nem hozza ezt a szintet, közel a duplájáért.
Komplikato: A 3D hatást csak az USB hangkarival tudja.
Ami nálam negatívum: maga a műanyag test felvételnél egy kicsit "recseg", ennyi.
-
-
MZperX75
addikt
Nagyon szép ház,csak nekem drága (28ezer) .
15-18ezer nálam a lélekhatár.
-
Fryskitt
addikt
A 940-est eléggé lehúzták képernyő és hangzás tekintetében. Ezzel együtt azért tetszik.
-
tikshow
addikt
Ezeket a Creative fejhallgatókat inkább ne ajánljuk. Volt egy Creative Sigma-m. Egész jól szólt, viszont a mikrofonja pocsék volt, az USB hangkártya összeszedett minden zajt a gépből, és nem mellékesen 1 év 1 hónap után(igen a gari lejárta után 1 hónappal) a bal oldali hangszóró megadta magát. Valami vezeték elszakadt a hangszórón.
-
Komplikato
veterán
Akkor most a fülesnek két jack csatija van (sztereo + mikrofon) és egy darab sima sztereo jelből csinálna "térhatást" amikor nem USB-ről megy?
Mert ilyet eddig csak a jó öreg Aureal 3D kártyák tudtak normálisan. (2.0 és 3.0) -
#hpq
aktív tag
Ez jó hír akkor, köszi a segítséget. Régebben volt Creative hangkártyám (jó mondjuk az valamennyire más) és ott nem emlékeztem valami barátságos szoftverre.
Akkor viszont lehet a drágábbat választom, ha érdemesebb rá benevezni. A másiktól kicsit tartok, hogy végül nehogy ne USB-s legyen.
-
Gzolo
senior tag
Samsungnak van elég jól felszerelt fehér laptopja 15-ös méretben, lehet nemsokára be is szerzünk egyet
-
Nem kell tartani tőle, nekem Rage van, felteszed a szoftot, belállítod az értékeket ami neked fekszik, és kész. Nem bonyolult. Szoft nélkül is megy, csak akkor pl. nincs térhangzás, plusz basszus kiemelés, stb. (legalábbis a Rage-nél így van). Semmi idegesítő nincs benne, nem ugrál fel semmilyen ablak, nem sír semmilyen regisztráció után sem
-
#hpq
aktív tag
Köszi a választ, mondjuk az érdekes, hogy ebből a CREATIVE HS-1000 Fatality-ből csak USB-set láttam és nem tudom, hogy most az az ipon oldalán mennyire elírás. Ez csak annyiból lényeges mert USB-set szeretnék minden képen. A Sigma nagyon tetszik csak ott meg kicsit tartok a Creative szoftverétől, hogy használat közben mennyire idegesítő vagy kötelező azokat feltelepíteni.
-
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy igazából szerintetek melyiket érdemesebb megvenni a kettő közül: [link] [link] . Felhasználás szinte minden, mert elég sokat használok headsetet. (Skype, ts, játék, film stb). Igazából nekem a "CREATIVE HS-1000 Fatality" szimpatikusabb, viszont jól látom, hogy amit linkeltem boltot annak a lapján elírás a csatlakozó mert a Creative lapján USB-s itt pedig 2,5 jack-et írnak, vagy esetleg kétféle létezik ebből?
Előre is köszi a választ! -
válasz
zs4k0s3mb3r #9 üzenetére
Elég régi kontrukció, a Sigmák már az új generáció tagjai.
Nekem volt a fatality családból, csak a gyári SB Arena. 2 év után törött el a műanyagja a füles és a fejpánt találkozásánál úgy, hogy nem volt dobálva a füles. Amúgy a hangja aranyat ér.A Creative fülesek már a piacon vannak egy ideje, de tény, a reklámkampány a Rage és a Wrath közreműködésével megy, amelyik bemutatón a Creative részt vesz, oda ezeket a füleseket viszik. Ár/értékben az egyik legjobbak.
-
zs4k0s3mb3r
csendes tag
szerintetek megéri venni egy ilyen fatal1ty fülest? Hol a kompromisszum? A hangja nem jó, esetleg hamarabb megy tönkre? ( vigyázni szoktam a cuccaimra, nem vagyok az a romboló típus
)
-
Tirexi
addikt
Azok a fülesek nagyon jól néznek ki.
Tablet meg Laptop előrelépés látom nem történt.
Na nem baj még várok a vétellel pár évet. -
zenke
aktív tag
Corsair házak elég bejövősek.
-
Az a Genius G235 billentyűzet finoman szólva sem új találmány. Lassan 1,5-2 éve megvan a sajátom
-
tjb007
nagyúr
A Logilink kiegészítői nagyon jók, csak az áruk egy kicsit borsos, főleg a a külső HDD házé. Valami hasonlót keresek már régóta, hogy ne kelljen folyamatosan bedugdosni és kihúzogatni a tévéből a pendrive-ot és HDD-t ha valamit másolni szeretnék rá, vagy csak szimplán törölni róla, de ahogy nézem ennél olcsóbban nem nagyon fogom tudni megúszni.
-
fatallerror
addikt
hihi még van ez a fatal1ty füles
nekem ilyen van. anyaghasználata nagyon olcsó tapintású viszont a hangja megüti a minimum szintet, inkább úgy szól mint a 16-17 ezres fülesek
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elég szegényes a felhozatal fehér laptopokból a piacon. Ha van is belőle fehér akkor harmatgyenge.
Párom egy ilyet koptat 4 éve, lassan jó lenne lecserélni egy i5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Látványos házakat, játékos headseteket, laptopokat és egyéb érdekességeket mutatunk be a hardverpiacról.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest