- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Nem állítottam, hogy nem értesz hozzá.
Azt állítottam, hogy nálunk előfordulnak mac-ek az irodában, plusz meglepően sok ember használ mac-et otthon. IT szakemberekről beszélek, nyilván nem azért választották ezt, mert szépen világít az alma logó a fedlapon.A garanciának meg nem néztem utána, korábban szerepelt az 50 ezres összeg a topikban. Amúgy szerintem 50k-nál lényegesen több pénzt egyszerűen nem ér meg a +2 év garancia, mivel minimális az esély, hogy a gép élettartama (3év) alatt több alkalommal is fődarabot kell benne cserélni. Ha pedig el szeretnéd adni használtan a gépet, akkor
- A mac-et gar nélkül is jó áron eladod
- A pc-t szarér hugyért tudod eladni, függetlenül attól, hogy van-e rá még gar.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- eMag 2027-ig garis MSI GF63 gamer i7 11800H 16GB 1.5TB SSD RTX 2050 Win 11 pro laptop
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest