Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkovcs
csendes tag
válasz
üzenetére
A plázával kapcsolatosan igazad van, természetesen az android 4-el is. Pár szemmel látható külömbség létezik, nekem is van 2.2 és 4,0,3 Superpadom. Nem szeretném elárulni mennyi volt az Android 4-es a "Plázában" szégyen nekem...A 2.2 ugyancsak tőlük vásároltam én is, akkor még nem volt 4-es(február első napjaiban).Pér okosság a 4.0.3-ról, hogy a gyári Android 4-hez képest a felület gyökeresen eltér,viszont ha egy anroidot nem ismerő szeme elé teszünk egy 2.3-as és egy 4.0.3-as Super padot, nem mondja meg, hogy mi a különbség. Az animációkat említve azt is érdemes megjegyezni, hogy sokkal több van belőlük, és szebbek is, de szerencsére még pont nem zavaróak. Nem valószínű, hogy ennek tudható be, de a rendszer általános működése egy nagyon picit lassabbnak tűnik, mint 2.3 alatt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
auth.gabor
tag
Kell még néhány hét-hónap, mire a teljes fizetős tartalom elérhető lesz, mivel a feltöltésnél ki kell választani azokat az országokat, ahol a program megjelenik, és ha nincs bepippantva az "All locations", akkor csak azokban az országokban jelenik meg az alkalmazás, ahol eddig is volt fizetős tartalom...

Amit még várunk: fizetős tartalom feltöltését... ezt meg nem nyitották meg, pedig ideje lenne már ennek is.
-
^Clown
addikt
Nagyon itt volt már az ideje

-
Yany
addikt
Market fagyásra:
Telefon beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése/Market/Adatok törlése gomb (bátran mehet)
-
blueMerle
veterán
VÉÉÉÉGRE
Köszönjük. -
végre mehet az uninstall a marketaccess-re

-
Szmeby
tag
Engem már csak az érdekel, hogy mi volt az oka az óriási késésnek. De tényleg.
-
Rebel007
csendes tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
És esetleg valami megoldási lehetőséget nem láttál valahol erre a problémára? köszi
-
DiXoN008
tag
Én úgy látom mintha nem látnák minden fizetős alkalmazást, legalábbis amit én szeretnék megvenni az nem jön fel a a telefonon, ami fizetős. Az online felületen látom őket, de a telefonon nem, itt még azért van hiba.
-
Rebel007
csendes tag
Sziasztok!
Olyat tapasztalt valaki, hogy belép a Marketbe és ahogy megnéznék egy olyan listát amin már fizetős Appok is vannak, odalép az oldalra és ahogy megérintem a képernyőt forced close és visszalép a market főoldalára. a teló HTC Legend.
Újraindítással próbálkoztam nem oldotta meg.
Köszi előre is. -
Morden24
nagyúr
Áh tök felesleges, nem egyszer elmondták, hogy az ingyenes 64% mindenre elég

Egyébként király.Az App Store ha jól emlékszem, kb. azonnal elérhető volt Magyarországon (talán fél év csúszással a debüthöz képest). Az MS 1 év alatt ígéri teljesíteni ugyanezt, remélem sikerül is nekik.
Ehhez képest azért állati sokat pöcsölt a Gúgöl a majdnem 3 évvel. De a lényeg, hogy van, már csak a WP7-nek kell belehúznia

-
Ez jó hír. Van ismerősöm, aki mindig a hivatalos úton jár az Androidjával, neki ez nagy örömhír.

-
Rebel007
csendes tag
Sziasztok!
Olyat tapasztalt valaki, hogy belép a Marketbe és ahogy megnéznék egy olyan listát amin már fizetős Appok is vannak, odalép az oldalra és ahogy megérintem a képernyőt forced close és visszalép a market főoldalára.
a teló HTC Legend.
Újraindítással próbálkoztam nem oldotta meg.Köszi előre is.
-
osztraksajt
őstag
Na akkor én is újra belevágok az Androidba. Mármint a vásárlásba.

-
moonman
titán
na lehet végre tölteni a fizetős taskkiller-eket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maláj
addikt
hát ennek is eljött végre az ideje

-
törölt tag
Ideje volt

-
AxBattler
félisten
Gameboid = instant get

A többit meg majd meglássuk, de egyenlőre nagy az öröm...
-
gombsadi
aktív tag
Végre!! Már egy éve várom. Mit szivoztak ennyit....
-
Narxis
nagyúr
Hip-hip hurrá! Véééégre!
Megyek is vásárolni, de tényleg. 
-
pzstm
titán
elég nagy az esélye, hogy a nagyon közeli jövőben életem legelső androidos telefonját szerzem be, így külön örülök eme hírnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A plázával kapcsolatosan igazad van, természetesen az android 4-el is. Pár szemmel látható külömbség létezik, nekem is van 2.2 és 4,0,3 Superpadom. Nem szeretném elárulni mennyi volt az Android 4-es a "Plázában" szégyen nekem...A 2.2 ugyancsak tőlük vásároltam én is, akkor még nem volt 4-es(február első napjaiban).Pér okosság a 4.0.3-ról, hogy a gyári Android 4-hez képest a felület gyökeresen eltér,viszont ha egy anroidot nem ismerő szeme elé teszünk egy 2.3-as és egy 4.0.3-as Super padot, nem mondja meg, hogy mi a különbség. Az animációkat említve azt is érdemes megjegyezni, hogy sokkal több van belőlük, és szebbek is, de szerencsére még pont nem zavaróak. Nem valószínű, hogy ennek tudható be, de a rendszer általános működése egy nagyon picit lassabbnak tűnik, mint 2.3 alatt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönjük.

Megyek is vásárolni, de tényleg.