Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
lol az a kép
-
Necroman_Mk2
őstag
Az eredeti demoval kicsit ökörködtem: jó elgondolás a rúna varázslat, de mikor sokadszorra meghaltam az elején (amikor gránátokat kezdenek hajigálni), akkor hanyagoltam a dolgot.
De így 8 €-ért meggondolandó. -
h-yle
addikt
Az egész DLC biznisz megérne egy misét.
Ha jól van használva, akkor szerintem nagyon is jó kezdeményezés.
Mert ha szeretek egy játékot, és vágyom hozzá új tartalmakra, akkor a tisztességesen kivitelezett, és megfelelő árú DLC szerintem igenis jó biznisz, mind a fogyasztónak, mind a fejlesztőnek.
Itt nem a kirívó esetekre gondolok, mint a Valve játékok a halom ingyenes és jó DLC-vel (őket eltartja a Steam, nincs igazán szükségük más bevételre), hanem olyan dolgokra, mint a fenti Magica DLC, ahol a jó árú játék kap egy jó árú kiegészítőt.
Mert bármilyen jó is lenne azt nem várhatjuk el egyik fejlesztőtő sem (legalábbis a jelenlegi PC/konzol üzleti modellben), hogy "pro-bono" támogassa a terméket új tartalmak gyártásával. Itt ismét vannak kivételek, de ott vagy belekalkulálták az árba a kezdetektől az ingyenes DLC-t, vagy olyan cégről van szó akinek gyak. nem számít az a plusz fél-egy millió fejlesztési költség.
Persze ha nincs a pakkban tartalom és/vagy túl van árazva (ami tegyük hozzá az esetek 80%-a) legalább akkor megbaszhatják a letölthető szemetüket ott ahol vannak.
-
GoldenJ
tag
ÉN meg azt hittem hogy ez a vietnam dolog valami poén a Battlefild-re utalva. De nem ezek komolyan gondolták, és még pénzt is akarnak keresni vele. hmmm.
-
anulu
félisten
szanalmas ez az egesz DLC-zes. veregetik a sajat vallukat a fejlesztok, hogy akar 12-15 orat kitarto jatekot is osszeraktak, aztan meg pluszban ott lesz a rengeteg DLC. lonak azt a bizonyosat!
reggebben miert tudtak irni olyan jatekot, amivel nem erezted 1 vegigjatszas utan azt, h "ezt mar lattam", "rovid", "eladom, ennyi eleg volt belole"?nem masrol szol ez az egesz, mint a lehuzasrol. elmehetnek a francba ott ahol vannak.
regen az expansion lemezekben tenyleg tartalom volt, es nem 3-4 palya, amin latszik, h semmit nem csinaltak, csak penzt akarnak kaszalni
-
Mr.Csizmás
titán
először aszittem hogy a battlefield vietnammal összecserélték a képet
-
Harlek
tag
Én tegnap megvettem és kipróbáltam, úgyhogy az érdeklődöket figyelmeztetném. A DLC csak két Challenge pályát tartalmaz, az egyik a klasszikus Last Standre épül, a másik viszont mókás "küldetés" jellegű. Szóval rendes Adventure módra ne számítsatok.
Cserébe az új fegyverek és a Napalm spell nagyon mókás. Ja, és van jó zene is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest