Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #530 üzenetére
Hát GIMP, Inkscape stb. esetén nincs is más választásod, szóval nincs vele probléma, nem annyira szép mint a Qt, meg valószínűleg több erőforrást visz el valamivel.
De nem is kell neked, ha megy az Electorrent, nem? Az tudja vezérelni ugyanúgy.
A Transmission GTK, nyilván az ilyen remote cuccok is többnyire (még abból is van többféle verzió), ha teheted használj mást szerveroldalon, amúgy is elég fapad a transmission. De ha muszáj, akkor vannak egyéb alkalmazások, meg mobilról is tudod pl.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #527 üzenetére
Nem tudom, a fordításhoz átmenetileg néha elég sok hely kell, de ez nyilván nem végleges. Amúgy az alap tárolóban lévő GTK verzió miért nem jó? Az megvan pillanatok alatt. Én is a Qt alkalmazásokat preferálom, ha lehet választani, de nem minden áron
A másikra pedig: LINK, vagy terminálban chmod +x és a fájl neve (electr és nyomsz egy tabot) aztán simán futtatod dupla klikkel, VAGY KDE-ben jobb gomb a fájlkezelőben, rendszergazdai műveletek, jogosultságok, futtatható.
vadkörte: fogalmam sincs. A Cairot régebben használtam még Ubuntun, de a közelében sincs a Latte-nak. Ez alapján mondjuk mennie kellene.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Flowtation #303 üzenetére
Ha minden eszközöd működik rendesen választ a javallottat.
Én akkor szoktam upgrade-elni ha valamelyik kernelhez van javított eszköz (ami problémás vagy lassú) driver. -
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #303 üzenetére
LTS: hosszan támogatott
Telepített: fent van
Fut: az az aktuálisan használt
RT: real-time, valós idejű, alacsony késleltetésű (zeneszerkesztéshez)
Ajánlott: ez a javasolt
Aminél nincs semmi, pl. a 4.15: nincs benne semmi különleges. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Flowtation #200 üzenetére
Egy df -h parancs terminálos kimenetét betehetnéd ide.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #200 üzenetére
Akkor nálad lehet más, én ezt találtam hirtelen. Írd be a megfelelő topikokba is, hátha. A screen locker elvileg az sddm lenne, gondolom, tehát akörül kellene keresgélni, de ez csak tipp.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #198 üzenetére
Nem volt még ilyenem sosem, de egy gyors google keresés szerint (ketten is ezt írták) nincs elég szabad helyed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest