- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek veled, nálam is csak egyszer jött elő, de ez nem tudta elvenni a kedvem, ha valaki nem ismeri, mire van, talán megijedhet, de egy próbálkozás nem elég, igaz sok disztró esetén én is dobtam már mást hiba miatt, de nem ilyenért, mint a tlp.
A tlp stat működik, rosszul írtam, bocsi, a szolgáltatásokat akartam végignézni, de nem ugrok neki, inkább szisztematikusan kezdem a rendszer vizsgáló programokat, parancsokat megismerni a wikiből.
Ráadásul úgy tesz, mintha nekem/kenünk tenne szívességet azzal, hogy kipróbálta, és lám, még mindig szar az egész
Ugye, hogy van nálam rosszabb!
Van a többiből is 32 bites, csak ugye régebii ISO-k, de frissülnek az "új vonalra".
Gondoltam, de a régebbieket nem akartam a kollégára sózni, ez a kettő viszont a saját oldalukon még aktív volt, végigpörgettem még a legelején, mikből lehet választani.
Miközben kerestem az érintőtábla egerező opcióját, láttam, hogy itt is elég sok az angol gombfelirat, ez KDE-nél jellemző, Mint-nél is így volt, nem zavar, engem legalábbis.
Most kipróbálom a Connect-et, hátha jobb lesz, mint az Airdroid.
(#165) zoltanz
VGA driverekkel csak óvatosan,ami Ubuntu vonalon nem ment, itt sem fog. Főleg a zártakra gondolok. -
DanielK
addikt
Az hagyján, de én már futottam bele win7 és win10 telepítéskor is furcsaságokba...
Azért aki telepít egy op rendszert, annka minimum érteni is kell hozzá, hogy mit csinál.
Egyik ismerősöm sem kezd el op rendszert telepíteni.Laikusnak egy kész rendszer kell. Ha ott már nem kell “szenvedni” akkor szerintem felhasználóbarát egy rendszer. De előjön winen is hogy hívnak hogy mit írt kina rendszer stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LTE frekvenciák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest