Hirdetés
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Valóban nem volt egyértelmű a megfogalmazásom, ami természetesen minőség tekintetében nem állja meg a helyét a Versus tekintetében. Véleményem leginkább az 1-2 Dolláros kínai csodákra vonatkozott!
Illetve a Versus esetén a "nylon bugyi hátlap" szerintem undorító.
De ez is csak egy vélemény. Ha neked tetszik, vedd meg.Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha a kérdésem arra irányul hogy milyen alternatívát tudtok ajánlani a kicsit sem olcsó versus/illetve gyári tok helyett ami funkcióban és minőségben is okés, akkor miért jön nekem itt mindenki a "ne tegyél rá tokot mert ront az összképen" válasszal?
A mindenkiből én nem a te kérdésedre reagáltam. Pontosan leírtam azokat a fórumtársakat és a hozzászólásaik számát, amikre leírtam a magánvéleményemet. Szerintem egy picit "mellre szívtad" a dolgot. Leszögezem, felőlem azt veszel a telefonodra, amit akarsz. Ha neked a "nylon bugyi hátlap" tetszik, akkor vedd azt. Csupán a saját szubjektív véleményemet osztottam meg a témáról, s bevallom, inkább írok objektívabb és szakmaibb dolgokról, mint arról, hogy nekem mi tetszik, vagy nem. (Most sem közvetlenül a te kérdésedre reagáltam, hanem az azokra, mások által adott válaszokra írtam pár nyersebb (?) fogalmazású szót.)
Más topikokban a topikgazda simán off-topikba tenné az ilyen irreleváns, egyéni preferencián alapuló kérdést és a válaszok mindegyikét, sőt, van, ahol külön off-topik van az ilyen "csevegésre".
Mivel ez egy örömködős topik, s amúgy sem nagy a létszám és a hozzászólások száma, jómagam sokkal engedékenyebb vagyok ilyen téren.
Ha kérhetem, ezzel zárjuk is ezt a nagyon off kommunikációt.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez is csak egy vélemény. Ha neked tetszik, vedd meg.