Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Fail3D!
üzenetére
Automata kijelző fényerőn volt, és kinti- valamint benti használatban egyaránt ment a készülék, bár kétségtelen, hogy - a kánikula miatt is - inkább fedett helyen használtam, ahol az automata fényerősség miatt, a LED háttérvilágítás fényereje - s így fogyasztása is - mérsékeltebb lehetett.
Hajnalban úgy vettem le a töltőről, hogy este végig rajta volt. Ez is számít. Hogy miért? Mert ha a töltésnél éppen csak eléri a 100%-ot az akkumulátor kapacitása, és akkor választjuk le a töltést, akkor lényegesen hamarabb kezd el reálisan merülni (100% -> 99% ...), mint abban az esetben, ha 100%-on még ment a töltőn. (Ezt többször megtapasztaltam.)
Tevékenységek:
Telefonálás, Viber, Messenger, Facebook Lite, Youtube fejhallgatóval (AKG K66), böngészés (Chrome és Opera mini), zenehallgatás (PowerAmp)A YouTube ment a végén a legtöbbet, hogy lemerítsem az akkut. (Volt, hogy magára is hagytam a telefont, és közben mást csináltam, mert már nem bírtam nézni, merülni meg nem nagyon akart.
) Nagyjából 3-4 óra hosszáig (!) ment a YouTube, és mégis csak 4%-on volt a statisztika szerint, talán azért, mert Chrome böngészőből volt megnyitva, (nagy és kis nézetben begyesen, de legtöbbször teljes kijelzős módban) nem a külön YouTube kliens ment.Hogy ez engem zavar -e az, hogy mit ír a statisztika? Egyáltalán nem.

Csak azt tapasztalom, hogy a telefon megy és megy, mint a kisangyal.
Eddig csak az volt, hogy az autós töltőben ott árválkodott töltés nélkül. Pedig ott van a 4 kivezetéses BlitzWolf szivargyújtós töltő, egy dedikált Quick Charge QC 2.0 kimenettel, és ott van az autóban egy Nokia USB - micro USB 2.0 kábel, ugrásra készen, hogy szolgálatba léphessenek. De ez ügyben csak árválkodnak a közép tartó boxban. Néha megtörlöm könnyes szemeiket, amikor már nagyon elszontyolodnak azért, mert a V10-el nem adatik meg a randevú. Tulajdonképpen csak egyszer estek eddig nagy szerelembe a V10-el, akkor, amikor a téma-összefoglalóba írandó Quick Charge QC 2.0 töltési időtartam miatt, teljesen feltöltötték a V10-et. Előtte, utána eddig még nem voltak használva, csak akkor, ha más tulaj, más készülékében álltak csatasorba, illetve a szivargyújtó töltő még akkor is, amikor egy másik kábellel, az autós GPS navigációs egység töltésében serénykedett. (Mert hogy a GPS gyári töltője nyugdíjba vonult akkor, amikor Blitz Farkas vonyítása vérbe fagyasztó kiáltással száműzte őt a színtérről.
)Epilógus: soha nem volt szándékom a készülék üzemidejét tesztelni, s tulajdonképpen most sem ennek indult az egész. Csak annyira meg vagyok vele elégedve ez ügyben is, hogy úgy döntöttem, ezen értéket megosztom. Ettől még biztos vagyok benne, hogy a saját farkasom nem duzzadt nagyobbra, vagy legalábbis azt nem teszteltem. De - magunk közt maradva - annak precíz tesztelését inkább másra bíznám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Nagyjából 3-4 óra hosszáig (!) ment a YouTube, és mégis csak 4%-on volt a statisztika szerint, talán azért, mert Chrome böngészőből volt megnyitva, (nagy és kis nézetben begyesen, de legtöbbször teljes kijelzős módban) nem a külön YouTube kliens ment.
)