- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi93
senior tag
válasz
joestone #8755 üzenetére
fúú ezmost jól bekevert
szóval a jelenlegi állapotban a cis rom a leggyorsabb? arról vissza lehet állítani gyári romra? nem vágom a dolgot nagyon, de az deodexelt nem?
amúgy nekem a sima v20b baltin alapjáraton 30-50 meg szabad hely szokott lenni (kerek 200 app van fenn), aztán marketről leszedtem a quick system info pro-t, aztán nyomtam egy task kill-t, hirtelen 110 megszabad hely
olyan gyors most a kicsike, mint még soha
(egy hátrány, hogy a widgeteket is lelövi, szóval a digitális óra, meg akksijelző meg ilyenek ilyenkor leállnak, szóval váltottam analog órára, fent úgyis kiirja az időt
). a sokak által használt advanced task killer cucc azmeg csak az alkalmazások egy részét írja ki, szóval úgy nem tudtam sok helyet nyerni.
valaki írta a tapatalk nevű progit, hogy hogy lehet a mi fórumunkat olvasni vele. a progi leírása szerint világszerte 8000 fórumot tud nézni, és rákerestem a mienkre, és az sajna nincs benne. szóval nálam marad a dolphin-nal való forumozgatás
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest