- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe465
tag
Sziasztok!
Kérdésem elnne az hogy tegnapi napon használtam a telót elég jól(kb öszsen 2 óra zenehalgatás,egy-két hívás,meg kb fél óra játék)nem is jelezte hogy merülne csak délután-este felé,feldobtam a töltöre és később kb 1 óra múlva,de írta hogy feltöltve, leszedtem róla,éjszakára nem tettem fel újra de éjszaka megint használtam,egy alkalmazást,meg két perc játékra,aztán hagytam ,viszont ma 10,11 körül kikapcsolt,azt nem tudom mikor de teljen lemerült az aksi,most is rajta van a töltőn,de mihelyt leveszem egyszerre megy le az aksi,már majdnem kikapcsolna újra!A telefonon rootolva van és rajta van a Link2SD.Azalkalmazások nagyrésze marketes,kivéve 3,de azokra senkiítől nem volt panasz,ahonnan szedtem!(egyszer csinált olyat hogy leállt valamikor az éjszaka,de akkor töltőn volt,és gond nélkül elindult,azóta ilyen nem fordult elő)
Kérdésem,ez normális,vagy gondolkozzak egy új aksiban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest