-
PROHARDVER!
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
válasz
deminos #13497 üzenetére
nah, jól értelmeztem, hogy jött ki valami főzött ROM F6-hoz? És nem megy a wifi vele? Azért az elég nagy baj úgy gondolom. nem? de mondjátok, ha nem jól értelmeztem és nem a mi D505-ünkhöz van, csak a D500hoz? de jó lenne mondjuk egy jó kis ROM, ami módosítva van, bár azért ez az eredeti is tökéletesen működik, mármint a JB.
-
deminos
aktív tag
válasz
kpuskas #13495 üzenetére
A probléma az összes F6-ra kijött CM11 ROM-okkal, mint ahogy fentebb is elmondták, sajnos nem a mi D505-ünkre készült. Emiatt van egy hibája ezeknek a CM ROM-oknak, mégpedig nem működik a WIFI és a hátsó kamera egyikben sem. Próbáltam az összeset (több is van), mindegyikben ez volt a hiba. Minden más tökéletesen ment. Bluetooth, 4G, GPS. Tehát, ha nem használsz WIFI-t, illetve a hátsó kamerát sem, akkor tiéd a terep.
Azok akik itt szidják a CM-eket, remélem tapasztalat alapján teszik ezt. Mert nekem egyik CM ROM sem volt rossz, hibás..... Több telefonomon is ezeket preferáltam, nem véletlenül. Az a rengeteg gyári szemét, ami az LG féle JB-n is van, egyszerűen botrány. CM11-el 400MB RAM volt szabad belakás után ezen a telefonon. Brutális különbség mondanom sem kell. Kb. 1 hónapig használtam így a telefont és semmi baja nem volt. Csak hát ugye D500-ra készült.
-
Bass
addikt
Epp kerdezni akartam hogy jott e javitas a KK-hoz de az utolso par hozzaszolas mindent elmond. Van par ilyen telo a kornyezetemben es nyaggatnak hogy tegyem mar fel nekik de hat akkor bukta.
-
mckay
aktív tag
Szasztok!
Hol találom a képernyő-tükrözés (MiraCast) funkciót a telefonomban?
A haveromnak Xiaomi telefonja van, neki a beállítások-kijelző alatt.
De itt semmi ilyen...Persze mielőtt itt kérdezem, bepötyögtem a Play Áruházba, hogy MiraCast, de számtalan találat jött ki, és hát elég körülményes az első három, amivel próbálkoztam..
Minden tippet köszi!
-
B.i.L
senior tag
válasz
stefi68 #13478 üzenetére
Ha nagy haverok lennénk,megkérdezném:mit iszol?
Há..jaaaaa,ha alkalmi" android user,én sem győzködném.Pláne mire elmagyaráznam neki,mi-hogy működik...defy fórum-install new softver for motorola defy,defy+...........
Ezt ajánlom minden kedves fórumozónak,és köszönöm a hszeidet,mert nagyon építő jellegű.
-
stefi68
addikt
Csak azt nem értem hogyan lehet, hogy még mindig egy szar rendszerrel (KK) árulják, vagy már nem is árulják?
A boltban el kellene mondaniuk:
"Tessék parancsolni, itt a szép új telefon. Ahogy ki tetszik tenni a lábát innen, tessék szíves lenni feltenni egy régebbi rendszert (JB) rá, mert alapvető funkciókra (mint telefonálás) így alkalmatlan.
Ja, hogy nem tetszik érteni a kdz-hez, meg ilyenek?
Akkor a saját érdekében keressen fel egy márkaszervizt, ott talán megcsinálják.
Ja, hogy a legközelebbi 70 km-re van?
Sajnáljuk, ha ezt a telefont választotta, sajnos rá kell szánnia az időt, pénz, energiát."Na, ha ezt így szépen elmondanák (mondták volna), akkor valószínűleg senki nem vette volna meg, viszont a tájékoztatás legalább korrekt lett volna.
-
Remélem tud valaki segíteni.
Mostanában rászokott a teló arra,hogy gondol egyet és kikapcsol a francba magától.
Akkor veszem észre mikor oldanám fel a kijelzőt és nem reagál...akku ki-be és megy tovább az élet.
Mellette van egy Lg L9 II is és az is ugyanezt csinálja...Erre adjon nekem valaki választ
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Az LG F70 téma elég kihalt, az a kérdésem, hogy ez a CWM működőképes lehet? Hogyha elrontaná a rendszert, akkor hogy tudom megmenteni a dolgokat? -
Arak95
tag
Már csak egy kérdésem maradt. Vissza lehet állítani azokat a fájlokat, amik gyári visszaállítás után letörlődtek? Értem ez alatt képek, zenék, videók.
-
Arak95
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni a rootoláshoz. Próbáltam már sok mindent, kezdve a RootGenius-tól kezdve a Motochopperen át, de egyik sem működik. Vagyis megkapom a root-ot, de mikor megpróbálom használni a SuperSu-t (ezt magától rakta fel) akkor kiírja, hogy a SU bináris nincs telepítve. Tegnap megpróbáltam vroot nevű programmal, ami letörölte a SuperSU-t és felrakott helyette valami kínait.
Nem szeretnék nagyon sokat kontárkodni a root jogommal, csak a CleanMaster sokkal hatékonyabb, ha van root engedélye. (A CleanMaster is látja, hogy van root a telefonon, de mikro engedéylezni kell, akkor a SU program nem látja a kérést)A telefont 5 hónapja vettem T-Mobile-nál és Android 4.4.2-es rendszerrel. A szoftver verzió: D50520b-216-30
-
Kovesz82
tag
az én kérdésemre akkor továbbra se tud senki választ adni? hogyan lehet a gyári tárcsázóról áttérni száz százalékosan egy általam választott tárcsázóra? annak örülnék, ha nem a gyári lenne, mert elég puritán kinézete van annak.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
hsprod #13454 üzenetére
Én is mostanában csináltam egy ilyen "butafón" tesztet. Telefonálás, email szink/olvasás, fórumok átolvasgatása, ez-az és nekem is több, mint 5 napot ment el egy töltéssel. 10en akárhány %-on volt, amikor rádugtam töltőre. Mondjuk a helymeghatározást kikapcsoltam. Azért így alapban többet megy el a teló egy töltéssel. De ha nagyon meghajtom, akkor azért egy nap alatt is le tudom meríteni. De akkor adok a szájának rendesen.
Az én telóm 14 hónapos múlt. -
hsprod
csendes tag
én így 1 év után még nem tapasztalok teljesítmény romlást, pedig elég össze-vissza töltöm, csupán arra ügyelek, hogy időnként (1-2 hetente egyszer) teljesen merüljön le, ami után legyen egy egész éjszakás kikapcsolt állapotban töltés. ez eddig minden telómnál bejött. a héten csak úgy heccből kipróbáltam, hogy mennyit bír az akksi butatelefonként használva a telefont. magyarán gyakorlatilag csak telefonálásra használtam. na jó egy picit csaltam, néha megnéztem az emaileket, pár perc böngészés, néha ráfrissítettem az időjárás appra, 4-5 alkalommal a gps-el belőttem a pontos célt vidéki útjaimon + kb. napi 10-20 perc telefonálás. így végül is közel 6 napig ment a telefon. persze ez semmit nem jelent, legfeljebb azt, hogy ha annyit használjuk a telefont mint réges-régen a nem okosokat, akkor lám ugyanannyi az üzemidő
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy azt be lehet e állítani hogy a képeknél ne Camxxxx et jelezzen ha nem a dátumot hogy mikor készült a kép?
-
Kovesz82
tag
válasz
SkyLine3000 #13447 üzenetére
köszönöm a válaszokat, de tovább várom még a válaszokat a tárcsázóra is. köszönöm
Én egy programot találtam, ami rettentő lassan töltött be. Rootolva van a telefon és JB van rajta. Rengeteg felesleges program van törölve róla, így valamivel több szabad memória is van. bármilyen tanácsot várok ezzel kapcsolatban -
SkyLine3000
addikt
válasz
Kovesz82 #13445 üzenetére
Valszeg azért nincs rá főzött rom, mert minek? JB-vel tökéletes. Semmi szükség nincs rá. Sztem. Samunál muszáj volt. Itt örülök, h nem kell romozgatni, ha használható telót akarok. A hardvert meg megtalálod a tesztjében. (Snapdragon 400 soc, Adreno 305 gpu-val egyébként)
A procihúzáshoz meg root kell és egy olyan kernel, amivel lehet a cpu-t piszkálni. De gondolom, nincs rá ilyen. Meg minek húzni? Amennyivel fel lehetne húzni, szinte alig vennéd észre. Samunál próbáltam, sok értelme nem volt, csak jobban merült az akksi. Én még nem találtam olyan appot, ami szaggatott volna a telón. GTA-k, RR3 mind simán megy. Engem mondjuk a többi nem érdekel. Ettől függetlenül biztos van olyan, aminek sikerülne megakasztani a telót.
A tárcsázót passzolom. Nekem még nem volt szükségem a cseréjére.
Romot meg csak hozzáértő mókoljon, mert nem egyszerű. -
Kovesz82
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék egy olyat, hogy le lehet-e cserélni a gyári tárcsázót valami másra, hogy alapértelmezetten az menjen? értem ez alatt, hogy mikor hívok valakit a hívó kép más legyen, illetve, ha telefonszámot mentek egy másik tárcsázóban, akkor ne a gyáriba kelljen az adatokat hozzá adni, majd az elmentett telefonszámot már a másik tárcsázóban látom. Valahogy lehet módosítani ezt? esetleg integrálni a romba? vagy az mit jelent? nem ezt, hogy valami gyári dolgot módosítani egy másik dologra?
jól hallottam, hogy nincs még ehhez a telefonhoz főzött ROM? Senki se foglalkozik vele, vagy nehéz módosítani dolgokat rajta? vagy valami hozzá értő elmondhatja nekem mindezeket, hogy miből áll egy ROM átírás és miket lehet benne módosítani. Esetleg a telefon processzorát lehet húzni? Olvastam olyat, hogy vannak processzorok amik le vannak butítva bizonyos telefonban, és többet is bírnak mint amennyire állítva van. F6 ilyen? milyen processzor van ebben? Ez is olyan, mint egy PC? Grafikus és a "sima" egyben vagy külön processzor?
Még egy! VEssetek követ rám, de KK-ban az tetszett, ha valamit csináltam és hívtak, fentről leugrott egy kis ablak és abban volt a bejövőhívás értesítése. Ez nekem tetszett, más nem. Ezt meg lehet oldani JB alatt? Mellesleg már nekem is JB van a telfonon, vissza tettem.
köszönöm a válaszokat! -
barrique
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani a telón, hogy mindig rögzítse a fotó készítésének helyét?
Előre is kösz. -
B.i.L
senior tag
válasz
SkyLine3000 #13439 üzenetére
Nekünk is ugyanez,de azasszonyt nem noszogatom érte(KK),mert csak az alap van,program semmi
. Így semmi hibalehetöség,de az tuti*
kaosz86:köbö nagyon jól látod,1-et is értek veled.Bizsu1st:hát...amit mondtál....megmondtad,privibe mondhatnál pár számot(5,6,7 lottó)
. Tudod:nem vagyok hálátlan.
Csak a Gizire haragszom,a keze tö..ne el... -
Bizsu1st
aktív tag
Látjátok, egy évvel ezelőtt engem lehurrogtatok itt, mert azt írtam, hogy felesleges a KK... Igazam lett...
-
kaosz86
aktív tag
Végül is igaz, nagyságrendbeli változást ritkán hoz egy-egy upgrade. Bugokat annál inkább.
Az elszomorító az az, hogy a google teljes egészében elbaszarintotta az operációs rendszer szupportját. Rábízta a gyártókra, akik aztán győzik követni (már ha akarják) a google által a referenciamodellekre rohamtempóban kifosott főverziókat és hozzájuk havonta legyártott "nagyon fontos" x.1-es fixeket.
A gyártó meg tojik bele az egészbe, a csúcsmodelleket tutujgatja egy kicsit aztán a többi el van rendezve egy életre. Kb olyan ez mintha te a megvásárolt számítógéped windows 98-al használhatnád mindaddig amíg meg nem pusztul a géped. Jónak jó, mert megy vele a gép, de már nem kap hivatalos javítást, biztonsági fix csomagokat, nem tudsz frissíteni rajta programokat, mert nem foglalkozik már vele senki.
Vagy mondjuk, hogy életszerű és kalózkodástól mentes legyen a dolog használhatsz ubuntu 9.04-et a mai napig...A nagyobb baj igazából az, hogy az értelmes ember max azért vár egy frissítést, hogy hibáktól megszabaduljon, biztonságosabb legyen a telefon használata, javuljon a fogyasztás, és optimálisabb legyen a teljesítmény, hisz tulajdonképp ott tartunk, hogy az f6 is lassan lassan megfekszik két böngészőablak és egy messenger egyidejű használatától. Egyre többet gondolkodik, egyre többet töltögeti be a ramba újra az appokat, közben ott virítanak olyan felesleges szolgáltatások folyamatosan amit hetente csak egyszer használ az ember.
Ez persze az appok gyártóinak a hibája is.
Igazából már rájöttem mi a titka a hosszú "boldog" android használat titkának:ne vegyél a kezedbe olyan készüléket ami erősebb, nagyobb, "okosabb" mint a tiéd
-
SkyLine3000
addikt
Nekem is 2013 november vége óta van meg a teló JB-vel. Soha, eszembe sem jutott KK-t tenni rá, mivel tudtam, h eleve szar lesz. Én sem látok benne semmit, amiért úgy oda kéne lenni érte, vagy amiért feltétlen fel kéne raknom. Asszonyé tavaly január óta van meg, szintén JB-vel. Soha nem volt újratelepítve, semmi. Övé sem lett frissítve KK-ra. Néha mondom neki, h azért egy restart nem ártana... Ennyi.
-
B.i.L
senior tag
Srácok...mi a f..sz van a kitkatban,ami miatt kell.....?Annyian odavannak a frissitésért,mint sivatagba a frissitőért...eccer* megértem.Aksikezelést talán javítaná,mondjuk 30%-ban (%-kal) de mint tudjuk,a fogyasztás és aksi adott.Rgo nem valószinű,hogy javitják...a többit meg "talán" a Play pótolhatja.Lehet én vagyok csökönyös a Defy miatt,mert 2 évet vártam,hogy végre a telefonomat kihasználhassam
(aksi,sebesség,smooth,felület)hát igen türelmes vagyok.Mióta F6 van...eleinte sirtam,hogy 1 nap alatt nem tudom lemeriteni(8 óra kijelző idő) erről jut eszembe,kezd a kincsem rakoncátlankodni.Gyorsabban merül,mint szokott.Process semmi extra,de a töltés 2a-rel ment,asus gyorstöltő a T100-hoz.Most azon gondolkodok,hogy feltöltöm 100-ra és elteszem kikapcsolva legalább 1 hétig...csakhát amik itthon vannak még sokkal gyengébbek mindenben,nekem meg kell a hardver.Kettő van,de másikat használja azasszony,igaz azóta csend van
Elképzelhető,hogy a cellák kikopnak és gyorsabban vesztik el a naftát?Nemmondom mindennap nyúztam,aztán töltő.Mindegy 2 év a garanciám,tehát indokolt esetben szerviz.
-
gidue
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Csak úgy leírom, mert kikívánkozik belőlem. 2013 novembere óta megvan ez a telefonom. Mivel előzőleg egy Xperia Sola-val ráfaragtam a frissítésre, így ennél e telefonnál eszembe sem volt az elsők között feltenni a KK-t. Így utólag jól is tettem. A JB annyira jól optimalizált, hogy egy esetleges javított KK-t sem tennék fel a telefonra. Nemrég elgondolkodtam, hogy cserélek egy újabb, jobb, frissebb készülékre, de a teszteket és árakat tanulmányozva nem nagyon van ár-érték arányban konkurenciája továbbra sem.
Ez csak egy hangos gondolat volt részemről...ne is foglalkozzatok vele.
Tom
-
jUUh
addikt
válasz
stefi68 #13428 üzenetére
Sok sikert az új készülékhez
Egyébként első LG telefonom nekem az F6, de nagyon meggyőzött, ha nem is most, de ha egyszer váltok, remélem LG-t választok. Jobban körülnéztem a lakásba, és rájöttem, hogy van nekem más LG cucc is... Egy 10 éves körüli porszívó, és 8 éves monitor.
. Hozzáteszem, jól műküdnek, bár pont idén lesz a "nagybevásárlás" ilyen szempontból.
-
sdavic01
tag
Egy karctalan F6 tulaja lettem ma
Üdv mindenkinek !
-
stefi68
addikt
Hát, az a helyzet, hogy nem találtam a gyereknek megfelelő ár/érték arányú telefont, így kénytelen voltam magamnak venni.
Persze ezt a mesét csak az asszonynak süthettem elA lényeg, hogy volt egy lehetőség, egy 1 hónapos "használt" G2 és nem tudtam otthagyni.
Maradtam az LG-nél és persze az F6 is megmarad a családban. Ezért nem is búcsúzkodom igazából.Néha, néha azért rátok nézek.
Az aláírásomból majd kiveszem a linkeket, de a megosztott dokumentumok élők maradnak. A keresővel fellelhetők.
KDZ updater: http://goo.gl/WvN36x
Kulcsszó: KitKat frissítés, visszatérés JB-re, KK update, JB downgradeKK ROM hibái: http://goo.gl/NLdP7Z
-
gatos50
csendes tag
-
wenimo332
csendes tag
Sziasztok
Ma leejtettem tokban a telot, kb sípcsont magasságból, külsőre megint semmi baja se lett, de szokásához híven megint újraindult, amikor földet ért, kérdeztem már itt a fórumban hogy mitől csinálhatja, de választ nem kaptam rá sajnos. A lényeg most az hogy leejtettem, bekapcsolom, erre kb utána 1 órán keresztül magától többször is (kb 7x) kikapcsolt ( semmi elköszönő dallam) , most úgy tűnik abba hagyta, de semmikép se tudok rájönni, hogy mi okozhatta ezt.
-
kaosz86
aktív tag
Számítógép felismeri? Lát rajta tartalmat?
-
gatos50
csendes tag
Sziasztok!
December végén fatális tévedés folytán frissítettem KK-ra a JB visszarakás nekem bonyolult, a hibákkal együtt használom, viszont nem látja az Sd kártyát (16Gb Kingston), sőt bármilyen más sd kártyát sem. Ezt is a KK okozhatja?
Ha Factory Resetet csinálnék az megjavíthatná az Sd kezelését, illetve ha a google levelezőm címjegyzékében benne vannak a névjegyeim akkor vissza tudom őket hozni a telóra?
Kérlek benneteket, segítsen valaki! -
kaosz86
aktív tag
Szelfi bot... omájgád
hígul a topic asszem
Keringenek a neten képek róla, hogy egy 1995-ben megjelent hasztalan japán találmányok c. könyvben is benne van
Hiába... individualista szelfigeneráció -
Dovloran
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
stefi68: Az F6 lett elcserélve az iPhone-ért úgymond
Azt most nem én használom, de jó helyen van
-
Dovloran
senior tag
válasz
Viktor77 #13407 üzenetére
Most ízlelgetem, nekem teljesen megfelel. A retina kijelző nagyon sokat dob rajta és nem a reklám miatt mondom. Nagyon szép a megjelenítő. Az iOS 8-al valóban lassabb, mint az előd OP rendszerekkel ezt aláírom, de nekem nagyon tetszik
Esetleg az adatsebességgel van bajom. Maximum 15Mbps (14 egész valamennyi igazából) és (5 egész valamennyi) 6Mbps le/fel-töltésre képes. De nekem minden másban tetszik.
-
Dovloran
senior tag
Sziasztok srácok!
A mai napon kaptam egy iPhone 4s 16GB-os készüléket. Felfedezem egy kicsikét az okostelefonok másik oldalát/világát is. Nagyon rendesek voltatok és segítőkészek! Külön köszönet stefi68-nak bubus66-nak és Bass-nak a sok segítségért amit tőlük kaptam, de minden egyes fórumozónak is! További sok sikert mindenkinek a való életben is, néha néha még azért felnézek ide és segítek is, ha éppen tudok.
Örülök, hogy F6 tulaj lehettem! Sziasztok!
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy magától újra indul a telefon? Véletlenül vettem észre, mert az alkalmazáskezelő értesített frissítési lehetőségekről, amit csak olyankor szokott, ha újra indítom a telefont. A furcsa csak az, hogy nem kéri a SIM kódot. Gyári JB van rajta(10J),root nincs,új progi csak a Szókereső. Lehet,hogy ez kavar be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest